Lehet a 6-7. nap környékén peteérés? (beszélgetés)
Állítólag a vaterán nagyon olcsók, valami 50 darabot lehet venni nagyon olcsón (úgy jön ki, hogy darabja kb 5 ft? erre nem emlékszem).
A DM drága, 2900 ft asszem, 5db van benne, azt mind el kell használni egymást követő napokon.
És gyógyszertárban is lehet venni kb. ilyen árakban van, 1400-5000-ig.
Nálam is a bővebb sűrű(nyúlós ragacsos)nyák a figyelem felkeltő.Bocs,hogy részletezem,de így egyértelmű,mert nem össze keverendő a bővebb színtelen folyással.Meg néha nagyon enyhe kis görcsök.A középidős vérzés mondjuk nagyon ritka.
Valószínű pé-d van,akkor hajrá,még egy fiúcskát össze hozhattok:-)))Persze akár kislány is lehet.
Az első kisfiúnk az első próbálkozós hónapban megfogant. Valószínű itt segítségemre volt az is, hogy 3 hónappal előtte hagytam abba a fogamzásgátlót.
A második kisfiúnkra már 9 hónapot kellett várnunk.
Itt már én is mértem a hőmet az utolsó 3 hónapnál, és abból derült ki egyértelműen, hogy a 27 napos ciklusaimnál a 15. napon van PÉ-m.
Sok sikert nektek!
Nem mindenkinek van pont középidőben a peteérése.
Olvastam már többektől, hogy sokkal előbb vagy sokkal később, sőt vannak olyanok is, akiknek a menstruáció alatt van.
De van olyan is, akinek 1 ciklus alatt többször is van peteérése. :)
Ha 1-2 hónapon keresztül méred a hődet vagy használsz ovulációs tesztet, akkor ki fog derülni.
Sok sikert a babához! :)
Egy jótanács:ne görcsölj a gyerekakaráson,mert akkor mi szép van benne??? Azzal töltöd az időt, hogy hőmérőzöl, meg itt irogatsz...
Ne foglalkozz vele enniyt, és hipp hopp ott lesz a baba, majd meglátod. Minél görcsösebben akarod annál nehezebb lesz.
Ugyis csak akkor fogsz teherbe esni ha a szervezeted fel van rá készülve.
ne higyj a bármikor lehetnek.
ha a 6.-7. napon lenne akkor 2 hetes kéne legyen a ciklusod.
Ilyen pedig ha egészséges vagy, nincs.
További ajánlott fórumok:
- Pécsen vagy környékén hová lehet olyan felnőtt személyt elhelyezni, aki állandó felügyeletet igénylő beteg?
- Hol lehet Miskolc környékén nővérórát vásárolni, amit a fel lehet tűzni a köpenyre?
- Csongrád megyében és környékén, hova lehetne elmenni Húsvétkor családostul?
- Pesten a Váci út környékén lehet valahol ingyen parkolni?
- Sziasztok. Mi okozhat napokig tartó barnás-rózsaszínes folyást peteérés környékén? Eddig ilyet még nem tapasztaltam. Stressz okozhatja?
- Peteérés környékén cikkcakk a hőgörbén?