Lehet ilyet csinálni, nem fognak kinevetni? (tudásbázis)
Szerintem nyugodtan menj, ha boldoggá tesz. :) És szerintem se mondd meg a valódi okot.
Amikor az én esküvőm volt, még nem volt ennyi csodásan szép ruha, és fényképezni meg eszembe sem jutott a felpróbált ruhákat. Ma már bánom, és ha olyan csinos lennék, mint akkor voltam, én is mennék.
Jó szórakozást kívánok!
Hát...ha nem mondod,hogy csak azért csinálod mert ez tök poén.
Mikor én próbáltam ruhákat egyik szalonba sem engedték a fényképeket (vagy 7-8 helyen jártunk).Az igazi ruhámról is csak akkor csinálhattunk képeket a szalonba miután az előleget kifizettük rá.
Megcsinálhatod ,ha nagyon akarod..nem kell senki orrára kötni,hogy még nem esküdsz..)mivel az esküvő előtt több ruhát megnéznek a menyasszonyok,természetes a próbálgatás,bár nagyon sok helyen nem engedik lefotózni a ruhát..hogy nehogy lekoppintsa a konkurencia...
menj..ha akarsz..és ha nem vagy babonás..én nem tenném..)
További ajánlott fórumok:
- Értem én, hogy járvány van, de mit lehet itthon csinálni hónapokig, ha minden bezár?
- Betörtem a kezemmel a tükröt. Az egész kezem tiszta vágás, nagyon fáj. Mit fognak vele csinálni?
- Kardiológiára viszem a kislányomat, 4 éves.Hogyan készíthetném fel, hogy mit fognak csinálni, ha én sem tudom mi lesz?
- Mit fognak csinálni fogászati góckutatáskor?
- Másfél éves kisfiamnak nincs meg egyik heréje sem.. Kórházba küldtek minket, mit fognak csinálni?
- Asztmás lehet a kisfiam. milyen vizsgálatokat fognak csinálni?