Lehet, hogy frigid vagyok? (beszélgetés)
Laura022, Negyvenfelé, és a többi Hölgynek.
Nagyon sok lány, nő jár hasonló cipőben. És meg lehet oldani a gondot. Kívánod a szexet, és van olyan mód, ahogy felizgulsz, tehát nem vagy hideg, azaz frigider. Orgazmus nehézségeid vannak. Nem értem, hogy ha utána olvastál, miért nem bukkanhattál infokra, tippekre, segítségre. Bár általánosan beváló recept nincs, de egyénre szabottan találhatsz magadnak. Segédeszközök, maszti, csikló és hüvelyingerlés, G pont felfedezése, Kegel gyakorlatok és néhány nem kuruzsló szexuálpszichológus. Ezek közül kellene kulcsszavakra rákeresned.
Sok-sok kölcsönösen kielégítő szeretkezést kívánok Nektek: Szexa
Sziasztok! Nekem az a problémám,hogy nem élvezek el a barátommal,tegnap elmondtam neki és azt mondta,hogy frigid vagyok...pedig szerintem nem,mert amúgy kivánom a szexet,meg fel is izgulok csak utána nem jó valami és nem is érzek semmit..Ha magamnak csinálom akkor el tudok élvezni,de vele nem.Ez miért lehet szerintetek? ez tényleg frigidség?
Mert szerintem neki kéne változtatni,mert nincs semmi előjáték,nem csókolgat meg ilyesmi...és most belém beszélte hogy frigid vagyok,és még én érzem magam szarul...
Köszönöm köszönöm!
Hajlong hajlong!
Virágot az öltözőmbe kérném (inkább az árát a bankszámlámra)!
hehe-:):)
Medve Úr..Te nagyon szimpi vagy nekem-:)
Juj, ez nagyon aranyos volt, és sajna tényleg így van. Változnom kell.
Most viszont hív a főnököm, mennem kell.
Mint pasi mondom:
Lehet az sokkal jobban bántja, hogy farkas pózban vagytok*!
Te ismered te élsz vele. De nálam pl. nagyon rossz lenne, ha nem tudnám miért van ez az egész. Ha már testileg nem tudsz a hétköznapokon az ővé lenni legalább a lelked titkos részének egy darabját megoszthatnád vele!
De mondom te tudod a te párod!
*= farkas póz = ül a luk mellett és vonyít! :)
Hááát lehet meg kellene mondanod nekiii!
Az őszinteség van amikor kifizetődőbb!
Hmm .. ez jóóó ... helyesebben nem ... de mégis!
Kezdetek rájönni a titok nyitjára. Ezek szerint a hétköznapok elmossák benned még a szexre való hajlamot is. Fáradt vagy de ezt írtad is.
Több szabit kell kivennetek ezek szerint.
Viszont akkor piszok nem jó a fórum címe mert nem vagy frigid, csak tele van a tököd a dolgokkal.
Ki kell zárni az összes zavaró körülményt! :D
Tényleeg ezt kellene csinálni ... minden negatívumot ami ezt okozhatja felírni és ha lehet egyesével kizárni törölni átalakítani. Aztán egyszer csak sorra kerül a való ok!
:) nem baj, hogy nem jött át de kb. erre voltam kíváncsi.
... a szabi alatt sem megy? Ha mondjuk nem dolgozol x hétig és nem kell korán kelni?
No, ez most nem annyira jött át. Mit szerettél volna ezzel mondani?
Szóval: nálunk az elején, meg még nem annyira rég (pár évvel ezelőttig) ilyen plafonleszakadós volt a szex, nagyon jó volt tényleg, főleg, ha mondjuk valami kulturális rendezvény után én egy kicsit lazább voltam némi borocskától, de tulajdonképpen ettől függetlenül is tényleg rendben volt minden. És aztán hogy mi a bánatos fene történhetett, egyszerűen blokkol az agyam, és nem, és kész. Se írni, se beszélni, se nézni nem lehet, ami ezzel kapcsolatos. Na ez a nagy gáz.
Vissza kellene ahhoz menni amikor még jó volt a szex beszélgetni a pároddal, hátha rájöttök mi a gond.
Van amikor ott romlik el a dolog, hogy ...
csak példát tudok írni.
Szóval ... jó a szex, de csak jó!!!! Nem olyan, hogy leszakad a plafon az orgazmus után hanem csak hát ez is meg volt mégsincs este ki van pipálva. Valami iszonyatosan pici dolog hiányzik csak ahhoz, hogy ne essen le a plafon és ne terülj el békaként a párod mellett, de úgy hogy egy pár percig ne kapj levegőt sőt hozzád se érjen. :)
Tehát ha sokáig ilyen a szex és nem mondod el neki ez felgyülhet és a végén tényleg még az öleléstől is irtózik az ember lánya.
Nem lehet, hogy ilyennel kezdődött?
Bocsi ha túl plasztikus voltam de képtelen voltam becsomagoltan előadni a mondókámat.
ŐŐŐ én sem de éppen ezért írtam a homeopáthiásat.
nekem pl. sokkal gyorsabban leviszi a vérnyomásom mint akármelyik mesterséges bigyó.
Huuu értem értem!
Most így hirtelen annyit tudok mondani, hogy wazzeee. De törpölök rajta és ha sikerül valamit kiokoskodni bepötyögöm.
Egyre jobban látom, hogy piszokul meg kell gondolni, hogy az ember kit választ.
Nem csak az akkorra kell gondolni hanem a majdra is.
Homeopátiás nyugtatókkal próbálkoztatok?
Hmm.
Csodálom a férjed! Össze teheted a hét kezed, hogy még bírja melletted!
Sajnos ezek szerint a ti kapcsolatotok is beállt abba a sorba amelyek azt bizonyítják, hogy nem mindig jó korán házasodni.
A legrosszabb az, hogy mint írtad azért vagy vele, hogy ne légy egyedül.
Ez nem kihasználás?
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Úgy érzem valamiért, hogy nem vagyok elég jó a nőknek férfiként? Mi lehet a gond?
- Frigid vagyok...
- Frigid vagyok?
- Pár hete alig kapok levegőt az orromon (olyan, mintha el lenne dugulva), de NEM vagyok beteg, náthás. Nem tudjátok, hogy mi lehet a bajom?
- Mitől szúr a petefészkem?17. napon vagyok. Lehet, hogy most van peteérésem?