Frigid vagyok? (beszélgetés)
Pedig egy csinos női láb szerintem szinte minden férfira valamilyen szinten izgatóan hat.
Kivel szeretnéd átélni?
Ha a partnerem ilyent kérne tőlem, hogy foglalkozzam a lábával engem nem feszélyezne a dolog.
Ha ez neki örömet okoz és jól esik miért ne?
Milyen értelemben gyenge pont?
Szereted, ha foglalkoznak vele, vagy pedig ha hozzányúlnak kiszaladsz a világból, mert annyira érzékeny és csiklandódós? :-))
hali Kati! :))
ugye?
Hali! a kezdetek óta olvasom a fórumot sok igazságot le írtatok ...............
Amúgy viszont sajnálom hogy a fórum indító nem dugja ide a nóziját :-(
hát mindenki elment......
...ebédelni
hi mindenkinek, Hali Demoon!
Jó a téma :-)
na most megtaláltad a gyenge pontomat :P
Gratulálok! :))
Ezért inkább arra törekedj, hogy remegést, szédülést, heves szívdobogást csípő környéki izgatás váltson ki belőled.
Valamint hagyd meg a lábad kényeztetését is egy férfinak, ne pedig egy ajtóra bízd :-)
Ez a helyes hozzáállás.
Azért a lábadra zárt ajtókat került. Az nem vezet orgazmushoz :-)))
óó dehogynem,én örülök mindenfélének :))
nálam heves szívdobogást,szédülést,remegést már a lábamra zárt ajtó is okozott :D
Azért szerintem ennyire nem rossz a helyzet. Már csak azért is ezt mondom, mert ha a nők ennyire nem élveznék a szexet akkor nem lenne ilyen sok erről szóló fórum mindenfelé.
Az a baj, hogy nagyon sok nő csak a hüvelyiként elhíresült orgazmust tartja normálisnak éppen ezért arra hajtanak, a többinek lassan már nem is örülnek, mert azt olyan másodlagosnak vélik.
1. Az optimista: Oh igen, oh igen, oh igen...
2. A pesszimista: Oh ne, oh ne, oh ne...
3. A zavart: Oh igen, oh ne, oh igen...
4. Az utazó: Ah, mindjárt elmegyek, jaj mindjárt elmegyek...
5. A vallásos: Oh istenem, oh istenem, oh istenem...
6. A követelődző: Még, még, még, még...
7. A gyilkos természetű: Ha most kiveszed, megöllek!
ritka akinek sikerül még egyfajta is:)
nekem már évek óta nincs részem egyikben sem.....
mindenki tudja :))
csak azt ne mondd,hogy a hüvelyi orgazmust minden nő,minden esetben átéli,mert azt nem hiszem!Az európai nők több mint 60%-az életben nem élte át! :))