Lehet, hogy a párom homoszexuális? (beszélgetős fórum)
Én sem tudnék, de még mindig jobb, ha pasinál nőt játszik, mintha pasinál is férfi lenne, nem???
:DDD
A másnaposokban volt egy jelenet, amin szétröhögtem az agyam:
"Én beléd élveztem, Te meg a padlóra"... :DDD
Pasinál nôt játszik, utána meg hazajön hozzám férfit játszani... A jó édes... (szegény, az sem tehet róla...)
Szóval én nem tudnék osztozkodni - se nôvel (akkor legalább "normális"), se férfival!
Sztem biszex lehet.
Úgy látom nem is régi a fórum, mégis rengeteg hsz érkezett már.Nem olvastam mindet.
beszéltél vele azóta?
Vagy bevallja ,vagy nem...
Hát,lehet, hogy én túl maradi vagyok,de nekem felejtős lenne a srác...
Valószinűleg biszex, de nem biztos, hogy férfiakkal is együtt van vagy volt. Én már régen mentem legelőször férjhez, de mindig is azt vallottam, hogy egy ffi inkább legyen homoszexuális, mint Q-vás ( ha már nem " normális". Volt egy hosszantartó kapcsolatom, hogy amiben a volt páromat a ffiak is érdekelték,- aki nagyion helyes volt és nagyon okos volt - de engem teljesen hidegen hagyott, és nem emiatt lett vége.
De mindenki maga tudja a határait, de ha rákérdezel amit láttál, tui hogy nagyon meg fog sértődni.
Egyetlen utad van. Megbeszélni a pároddal, amit láttál, amit gondolsz. Van itt ötlet dögivel, de tedd meg azt a lépést, amit még nem tettél meg.
Tisztán nem tükör által látsz.
Tisztán szemtől szembe látsz.
Én ezt üzenem neked, Eper.
Annyi a beteg elme, hogy hovatovább az egészséges szúr szemet.
/Vavyan Fable/
Mostanra a társadalom, mint erkölcsi fék, elkopott: már a szégyen sem visszatartó erő.
/Vavyan Fable/
Fogj gyanút, ha tömérdek és mindegyre több dolog bosszant, zavar, fájdít. Nem elképzelhető, hogy veled, a te hozzáállásoddal van a baj? Ez a mi kis ultraintelligensnek tartott civilizációnk valóságos neurózis-nagyüzem! Futószalagon ömlenek ránk a sérelmek, kínok, félszek, őrületek. Bevisznek az erdőbe, megtébolyítanak, becsavarintanak. Ha hagyod.
/Vavyan Fable/
Jajj:D :D
a mi szemünkkel még a japánok is hasonlítanak a kínaiakra,meg egyik indián a másikra.
Ne haragudj, mit lehet itt tagadni? Hogy nem is voltak fent ilyen képek a gépén? És ha ezt is mondja, mit számít, hiszen láttad a saját szemeddel?
HA biszexuális emberrel nem tudsz együttélni, akkor nem lesz alkalma melletted folytatni ezeket a dolgait, hiszen nem lesztek együtt.
A roma homokossághoz nem tudok hozzászólni.
De amit írtál az 100%-ig igaz!!!!!!!!!!!!
Tőlünk 2 utcányira is van 1 cigány család 1 szoba konyhában lakik 9 felnőtt és 7 gyerek.Egészséges????
Kövezz meg, de úgy gondolom. Vagy legalábbis lehetőségük lesz, hogy megpróbálják. Aztán vagy sikerül vagy nem.
Gyerekek? Apám soha nem bocsátotta meg az apjának, hogy csak úgy itthagyta. Pedig az öreg írt neki, már megvoltam...emlékszem rá, hogy apám a szemétbe dobta a felbontatlan levelet.
Ha a család megengedte volna a válást, lehet, nagyanyám talált volna volakit, aki apja lett volna a gyerekének.
Ez esetben, a régi idillikus korokban, ahol nem váltak nyakra-főre, mert nem illett, az édesapám soha nem szünő keserűsége kinek a felelőssége volna?
Úgy gondolod, hogy sokan akik elválnak, azok utána az új kapcsolatban boldogak lesznek?
És a gyerekek? Ők vajon hogyan élik meg ezeket a dolgokat? Persze van, amikor a válás a megoldás. De nem gondolod, hogy manapság, ha egyáltalán házasodnak is, nagyon könnyen dobnak mindent egy kósza boldogsának látszó illúzióért?
És akkor hol beszélünk itt felelősségről?
Ez így van. Mindenki a saját boldogságát keresi. És ez nem is baj. Egyszer élünk, miért élnénk boldogtalanul?
Hogy miért válnak ennyien? Mert megtehetik, hogy kilépnek egy rossz kapcsolatból, és kereshetnek egy másikat, amitől jobb lesz az életük. Az az egy életük.
Látod, nagyanyám nem vált el soha, mert ha megtette volna, az társadalmi bukás lett volna. Legalábbis a családja szerint. Férjes asszonyként temmették el, 78 éves korában, pedig a férjét 40 éve nem látta. És egyedül nevelte fel apámat. És esélye sem volt új életet kezdeni. Elvált asszonynak lenni szégyen volt.
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet lebukni a Hoxán, azaz a párom is csak egy pasi lett, aki csalódást okozott :( :( (
- A homoszexualitás nem lehet divat
- Miből lehet tudni, hogy a jelenlegi párom-e a nagy Ő?
- Szerintetek hol az a határ, amikor azt mondod, hogy vége, elhagyom a párom, vagy elválok? Miket lehet csinálni, ami még nem váló ok?
- Nagyon horkol a párom, hogy lehet ezt megszüntetni? Tapasztalatok?
- Honnan lehet felismerni, ha valaki homoszexuális?