Lehet gyümölcslevest fagyasztani? (tudásbázis)
Akkor nem lesz gond vele. :)
En is kihasznalom a fagyasztas elonyeit, ennek koszonhetoen minden nap mast ehetunk, akkor is, ha nincs ido sutni-fozni, marpedig nekunk sajnos nem igazan van ido, egesz nap oda vagyunk dolgozni, szinte csak aludni jarunk haza.
Szabadnap sutes-fozes, sokfelet, majd fagyasztunk. Nem szeretunk mi se napokig ugyanazt enni.
Most is megvettunk egy majdnem 5 kilos fustolt diszno combot, lett belole husleves, brassoi es kolas-cukros-mustaros-szegfuszeges husi, nyammi. A brassoi egy az egyben porciozva a fagyasztoba kerult.
Szia!
Tejszinnel készítettem! :-)
A tejfölről én is tudok, hogy az nem szereti a fagyasztást, na és az ilyen majonézes salik sem...:-(
Szerintem attol fugg. Tejfolos eteleket nem jo lefagyasztani, en ezzel fozom a gyumolcslevest legtobbszor. De ha tejszinnel keszul, akkor szerintem nincs akadalya.
A majonezes eteleket se jo lefagyasztani. Jokora adag orosz hussalataval beszivtam egyszer...
Sziasztok!
Tegnap sikerült egy nagy adag gyümölcslevest főznöm. Holnapra már mást szeretnék főzni, és a gyümölcslevest le szeretném fagyasztani. Szerintetek le lehet?
További ajánlott fórumok:
- A fagyasztóból kivett húst (nemrég olvadt ki) vissza lehet fagyasztani?
- Sajtot le lehet fagyasztani (ha nagyon muszáj)?
- A rántott húst le lehet fagyasztani?
- Fagyasztott húsból készített ételt le lehet fagyasztani?
- Léböjt ideje alatt lehet inni boltban kapható paradicsomlevet, és 100%-os gyümölcslevet?
- Mennyi ideig lehet a lefejt anyatejet a hütőben tárolni fagyasztás előtt?