Lehet fogyni a light termékektől? (tudásbázis)
Hidd el meglesz az is:))
Ha Norbinak kevés lesz a milliárdja, csak ráüti a pacalkonzervre, hogy UPDATE 1-es kód, aztán a nép tömi magába, mint állat...(amúgy sem volt nagy véleményem róla, de kb 1 éve láttam Update 1-es majonézt... ez a kis (csúnya szó) csak a pénzre megy.)Most megnéztem a honlapját, hát mit mondjak, tele van virslivel, párizsival, zalaival, meg minden szarral, amit nemhogy diétázó, vagy sportember, de még az egészségére valamit adó egyszerű halandó sem eszik meg.Hát, a hiszékenységgel lehet sokat keresni.
Az esetlegesen reagálni kívánó Norbi fun-ok nézzék meg a 2007-es képemet (sose ennék ilyen fos kajákat), utána keressenek egy tükröt és mielőtt leütnék az első billentyűt gyakoroljanak önkritikát:)
Köszönöm
húú, Norbin mindig felhúzom magam:)
mikor lesz már velőspacal light is? :))
Na. Nem a light szó a lényeg, egy étel még attól tartalmazhat sok kalóriát, az ementáli light sajtot se zabálhatjuk pl. kontrollálatlanul, mert 10 dkg továbbra is kb. 300 kcal.
Szóval ézni kell a kalóriát is, az összetételt, a szénhidráttartalmat... stb..
Hát..... a light csipsz már kicsit durva....
Lassan lesz már ligh libazsír is. De a legjobban arra haragszom, amikor a müzliket állítják be diétás ételként. Tele van cukorral. Csak nem cukorként tüntetik fel, hanem glükóz, fruktóz, maltóz, karamell stb.
Életkor, aktivítás, alapanyagcsere függvénye szerintem.Mindenkinél más.
Durván 15oo kca.-ról tudok, hogy ne lassuljon le az anyagcseréd.
Az lehet,hogy nem fogysz tőle,de talán lassabban/egyáltalán nem hízol tőle.
És talán közérzetjavító!
Szió!
Fél év Atkins után mondhatom, hogy jól vagyok még mindig :).
A rosszullétet a ch megvonás okozza, ugyanis a szervezeted ch függő és ez az elvonási tünet. Pár nap alatt megszűnik, én azóta is csökkentett chn vagyok, kivéve szénhidrát napon (90 napos), de kenyeret, cukrot a mai napig nem eszem, és nem is hiányoznak.
Az édesítőktől nem nől az étvágyam :), viszont, ha nagyobb mennyiségben eszem ch-t attól meredeken megnő az étvágyam, mivel még többet akar a szervezet... Gyilkos egy dolog a szénhidrát. Igaz eszem most jóval több ch-t mint Atkins alatt, de nagy része rost, ami ugye nem is igazi ch bevitel.
Összetételt kell nézni, és akkor kiderül, tényleg light -e a termék.
Norbis édesítőbogyó kétszázzal többe került a t.scoban, mint a társa, amiben szintén nincs aszpartam, ergo a társát vettem meg. Jó lenne a természetes édesítőszer is, ha meg tudnám fizetni... :-( addig marad a cukor helyett a méz és fruktóz (mert egészségesebb, még ha nem is lájtosabb), és az édesítő mértékkel. nekem NŐTT az étvágyam az édesítőtől! Amikor teljesen megvontam a cukrot,és csak édesítőt használtam, rosszul voltam. Ezért nem jönne be nekem az atkins, és nagyon tisztelem, aki tényleg kibírja ch nélkül, sőt, még irigy is vagyok egy kicsit:-)
Summa summárum: ha kóla kő, azért legyen light, [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Paris Hilton[{[{[/A]}]}] meg egy hüle tyúk. És énekelni az alsós kóristák is jobban tudnak nála. :-)
[{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]paris hilton[{[{[/A]}]}] azon az elven van,hogy nem iszik diet coke-ot,mert azt csak a pufik isszak.de ha azt isszak,miert pufik meg mindig?
hat nem hulye? :-))))
A light és diet feliratú dolgokat érdemes nagyon megnézni. Azért mert rá van írva, még nem biztos, hogy a fogyókúrába belefér. Többnyire én kihagyom ezeket a termékeket.
Light cukor - aha és mi a light a cukorban, akármiből is van
Light chips - jah, és ebben mi a light? - jah értem kevesebb olajjal készül... túl vagyunk rajta, megkóstoltuk...
Light / diet üdítők... aspartammal - éjjen :((.
Diet lekvár - nohiszen...
Norbi feliratú dolgok. Hihetetlen, azt olvastam, hogy amiről ő úgy <b>gondolja</b>, ahhoz adja a nevét. Aha, úgy gondolja... semmi tudományos alapja nincs, hogy fogyasztható-e diéta alatt avagy sem!
Szóval meg kell nézni. Én személy szerint inkább nem is eszem ezekből a termékekből
További ajánlott fórumok:
- 50 év felett mivel lehet diétázni, fogyni?
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Le lehet fogyni, de nagyon kell akarni!
- Hogyan lehet almaecettel fogyni - tapasztalatok?
- A nehézségek ellenére is le lehet fogyni
- Hogyan lehetne kb.15-20 kg-ot lefogyni pár hónap alatt?