Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lehet esély terhességre? fórum

Lehet esély terhességre? (tudásbázis)

1 2
32. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 28. - Ágio8405)
tegnapelőtt 15:48
Megesett már a 24. napon is, eddigi legkésőbbi az 35. nap volt. Átlagosan 28-30 között szokott jönni, csak pár hónapja 26-28 között jött, ezért vagyok kicsit megijedve.
31. Paba82 (válaszként erre: 29. - Globus)
tegnapelőtt 14:57
Igen tudom de pl.ènis kaptam egy krónikus nem bakteriàlis eredetű prosztatagyulladàst ami sajnos màr nèpbetegsèg ès semmi köze nem volt a szexhez mert voltam vizsgàlaton.A stressztől jött ki szimplàn.Sajnos most is benne vagyok hol előjön hol stagnàl de kimàszni nagyon nehèz,szinte lehetetlen belőle.
30. Paba82 (válaszként erre: 26. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 14:51
Elővàladèktól nagyon kicsi az esèlye a teherbeesésnek. Èn 20 èves voltam amikor tudtam,hogy a csaj nem vèdekezik ès a vègèn kiszàltam 0 gyerekkel de most màr nem mernèm megkockàztatni.Ezèrt írtam az elejèn,hogyha van rà lehetősèg akkor inkàbb a fogamzàsgàtló de ezt mindenki döntse el maga.Èn mindig óvszer nèlkül csinàlom a nő vèdekezik rendesen így sosem kell ezen rugóznom.
29. globus (válaszként erre: 23. - Paba82)
tegnapelőtt 14:47
Nem csak a szifilisz és AIDS. Rengeteg fertőzés, gomba, herpesz, baktérium, gyulladás. Nem nézel tv-t, egyfolytában ezekre való vény nélküli szereket reklámoznak. Még az orvosiról nem szólva. Komoly kereslet van rájuk, áruverseny. Hiába ismered a lanyt, akivel ő tegnap volt, azt nem.
28. Ágio8405 (válaszként erre: 26. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 14:44
Nem valószínű de minimális esély mindenkinek van aki él nemi életet. De még van is időd azt írod, van hogy 30 napos is szokott lenni a ciklusod.
tegnapelőtt 14:34
Nem hiszem, de holnap már nyitva lesznek a boltok, vegyél egy terhességi tesztet, ha addig nem jön meg.
tegnapelőtt 14:12
Az eredeti kérdésre visszatérve, akkor szerintetek lehet ebből baj? Még nem jött meg :(
25. Paba82 (válaszként erre: 24. - Flóra76)
tegnapelőtt 14:08
Nem,de sosem kaptam eddig semmilyen betegsèget.
24. Flóra76 (válaszként erre: 23. - Paba82)
tegnapelőtt 14:02

Mi van? Ez egy fájó pontod?

Pedig elég fontos dolog az ellen is védekezni.

23. Paba82 (válaszként erre: 22. - Görögtánc)
tegnapelőtt 14:00
Mindenki ezzel a nemi betegsèg szöveggel jön.😡 Szerintem sokkal többen szexelnek gumi nèlkül.
22. Görögtánc (válaszként erre: 21. - Paba82)
tegnapelőtt 13:41
Az ellen is védekezel🤣🤣🤣🤣
21. Paba82 (válaszként erre: 20. - Görögtánc)
tegnapelőtt 13:41
A vèdekezèsről volt szó nem a nemi betegsègről.
20. Görögtánc (válaszként erre: 16. - Paba82)
tegnapelőtt 13:38

Lehetősége a nőknek is csak gumi van a nemi betegség ellen :D

Te inkább kapsz el valamit vagy egy jó kis fertőzést a farkadra mint a gumi?

19. Paba82 (válaszként erre: 18. - Ági0830)
tegnapelőtt 13:36
Nem volt rà pèlda mèg hàlistennek.De eddig az összes nő akivel voltam sajàt döntèsekènt vèdekezett.
18. Ági0830 (válaszként erre: 14. - Paba82)
tegnapelőtt 13:26
Nem kötelezed rá. Csak oldja meg maga, ha nem akar teherbe esni. Neked végtére is semmi közöd ahhoz, és semmi dolgod nincs azzal, ha teherbe esik, ugye.
17. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 12:44
Amúgy ha aggódsz emiatt, akkor legközelebb ne engedd, hogy "kicsit betegye" előtte. Az előváladéktól is teherbe lehet esni, bár minimális eséllyel. Nyugi, túl fogja élni a fiatalember, ha kicsit "szigorúbb" vagy, neked meg nem kell izgulnod minden mensi előtt. Egyébként amikor meg kellene jönnie, akkor már kimutatja a legtöbb terhességi teszt.
16. Paba82 (válaszként erre: 15. - Flóra76)
tegnapelőtt 12:42
Tudom de èn csak megírtam,hogy nektek nőknek milyen sok lehetősègetek van nekünk meg csak ez jutott.Lehet bennem van a hiba de szàmomra kènyelmetlen.
15. Flóra76 (válaszként erre: 12. - Paba82)
tegnapelőtt 12:31
Hallottál már a nemi betegségekről? Egyedül a gumi, ami megvéd tőlük.....
14. Paba82 (válaszként erre: 13. - Kacsahercegno)
tegnapelőtt 12:28
Nem hisztizek csak leírtam,hogy nem szeretem mert nekem kènyelmetlen ès nem is kötelezek senkit se rà,hogy szedjen fogamzàsgàtlót ezt minden nőnek a sajàt dolga.
13. Kacsahercegno (válaszként erre: 12. - Paba82)
tegnapelőtt 12:19
Persze, végtelen, és egyik kellemesebb, mint a másik. :D Ráadásul a gumin kívül egyik sem véd a nemi betegségektől, ami azért nem mindegy, legalábbis ha az embernek alkalmi partnerei vannak, vagy randizgat. Plusz te könnyen beszélsz, ha a nagy élvezkedésben mégis becsúszik egy nem kívánt terhesség, akkor nem neked kell abortuszra menni. Hiába vagy 33 éves, a hozzáállásod kb. egy 16 éves kisfiúé, egy férfi nem hisztizik így egy gumi miatt :D
12. Paba82 (válaszként erre: 11. - Ágio8405)
tegnapelőtt 11:59
Èn azt mondtam,hogy a nőknek szinte vègtelen a lehetősèg nem azt,hogy kötelező èlni vele.Ezt mindenki döntse el sajàt maga.De nekünk csak ez az egy lehetősèg van amit nem szeretünk.Lehet rosszul reagàlt rà a szervezeted ès a baràtnődnek is ezt nagyon sajnàlom.Az èn ismerettsègi körömben mèg nem volt ilyen eset sem a tablettànàl sem a gyűrűnèl sem a spiràlnàl ès mèg sorolhatnàm.Èn 18 èves koromban hasznàltam utóljàra óvszert most 33 vagyok.Lehet,hogy bennem van a hiba de èn nem gumiba szeretek èlvezni hanem a nőbe mert szeretem odaadni neki azt ami az enyèm.
11. Ágio8405 (válaszként erre: 10. - Paba82)
tegnapelőtt 11:41
A lehetőség társasház ami sok nőnek komoly egészségkárosodást okoz. Ez nem gond, a lényeg hogy neked ne legyen picike kényelmetlenség sem…. Amikor kellett védekezni szerencsére nekem egyik partnernek sem problémát ez. A modern gumik annyiban okoztak macerat hogy fel kellett húzni. Viszont a gyógyszer jól gallyra tette a hormonháztartásom, emiatt nem is kell védekezni már. Egyik barátnőmnek trombózisa es embóliája lett szóval beszélgethetünk tovább a jaj szegény férfiaknak de kényelmetlen a gumi témáról bezzeg a nőknek mennyire jó módszerek vannak.
10. Paba82 (válaszként erre: 7. - Ágio8405)
tegnapelőtt 10:34
Majd kèrdezd meg a pasid,hogy mennyire szereti az óvszert.Nektek ott van a lehetőségek tàrhàza nekünk csak ez van amit nem szeretünk.Vagy tudatosan kell szexelni vagy egyàltalàn nem kell.
9. Paba82 (válaszként erre: 7. - Ágio8405)
tegnapelőtt 10:03
Ha te szeretsz gumival szexelni akkor nagyon sajnàllak.
8. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 08:37
Kicsi az esély,,de nem kizárt.
7. Ágio8405 (válaszként erre: 5. - Paba82)
tegnapelőtt 08:20
Persze, szedjen a nő hormont, dugjon magába ilyen olyan eszközt stb. A lényeg hogy a fêrdiaknak semmit ne kelljen tenni védekezes ügyben.
tegnapelőtt 07:33
Szerintem nem.
5. Paba82 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 00:49
De mièrt kell gumizni? Ezt nem is èrtem? Egy felesleges procedúra semmi több.😡
4. Paba82 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 00:41
Nekem a hüvelygyűrű kellemetlen volt pasikènt viszont a rèzgyöngy tuti.
3. Paba82 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 00:14
De van itt sok okos csak ès majd útba igazítanak.👍
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook