Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út? (tudásbázis)
Sziasztok csajok!!!!
Hogy vagytok???? Remélem pozitívan alakulnak a dolgok mindenkinél!!!
Szia
Végre végeztem az összes vizsgálattal, minden OK volt az UH-on is, úgyhogy nagyon úgy néz ki "csak" az IR a gond... 2-án megyek vissza a dokihoz, kíváncsi leszek mit fog mondani...
A diétát én is tartom, szépen olvadnak le a kilók rólam, nagyon örülök neki... :-)
Örülök, hogy Te is jobban vagy, csak így tovább és minden OK lesz :-)
Szép napot!
Puszi
Szió!
Én még aktívan tartom a diétát!! A közérzetem sokkal jobb, egész fel vagyok dobva .. :-) Terhelésre még nem jutottam el :-( De bizakodom, rendbe kell jönnöm!! :-) Fő az optimizmus!!
Veled mi újság???
Sziasztok!
Mi újság van veletek? Ki hogy áll?
szia! Nem szabad elkeseredni, hanem kell keresni egy normális és lelkiismeretes endokrinológust!
Fel a fejjel, minden rendben lesz!!!!!
Ígérem elmegyek, szerintem a jövő hét közepén lesz rá időm... Kíváncsi vagyok!
Kitartást a diétához és a tornához! A Met-ről sok jót olvastam, biztos segíteni fog!!!
Először levesznek vért, az a 0. perces... utána megiszod a löttyöt, ami nagyon szar, de le kell húzni egyszerre, mert kortyolgatva még rosszabb...
Aztán vesznek 1 óra múlva vért és 2 óra múlva...
0, 60 és 120 perces így lesznek a leleten majd az eredményeid feltüntetve!!!!
ÉN vittem magammal könyvet és így elég gyorsan eltelt a 2 óra!!!
De tényleg menj el rá!!!!!!!
Szia!
Mindenképpen menj el a terhelésesre a saját érdekedben!!! Én örülök, hogy időben elcsípték a dolgokat és nemcsak akkor, amikor már cukorbeteg vagyok...
Hidd el először én is kétségbeestem, de már megnyugodtam, úgyhogy no para!
Tessék szót fogadni és elmenni, az a beutaló sem véletlen van a kezedben!!!!!!!!!!!
Szia beus79!
Örülök, hogy a vércukrod jód lett, viszont sajnálom, hogy a terheléses értékeid nem ... :-( De ne aggódj, megfelelő életmóddal biztosan helyre fog jönni a helyzet!!!! Én is megkaptam a beutalót a terhelésre, de nem tudom, hogy elmenjek-e! Most kezdtem el bízni a természetgyógyászatban, félek ha elmegyek, és nem stimmel a dolog, megint kétségbe esek.. Nem tudom...
szia! Remélem jó kezekbe kerülsz, a dokit úgy tudod "letesztelni", ha kapásból elküld terheléses inzulin-cukorvizsgálatra , akkor elmondható, hogy tudja a dolgát és képben van PCO-ügyileg...
Ha nem, akkor szóljál én tudok ajánlani egyet, igaz magánrendelésen van, de megéri... Feltéve, ha pesti vagy, mert Ő a 13. kerületben van...
sok sikert, drukkolok, hogy minden OK legyen!
bizony ám
ha betartod a diétát és szeded a gyogyit nem lesz baj
Hát ez egy ördögi kör, mivel én meg akkor híztam meg hirtelen, amikor abbahagytam a fogigátlót, 1 éve, és azóta nem tudok lefogyni...
Na ma legalább megtudtam, hogy miért nem...
hát igen
egyébként ugyan ilyen redményre itt egy csajnak nem adtak metet hanem le kellett fogyni
le adott 6 kg-ot és felére visszaesett az inzulinja
60 perces az 109,9 és a 120 perces meg 91,7.
3,0-25,0 között kéne lennie...
Úgyhogy nagyon magas!
Ez van!
szia
mennyi lett a terhelt inzulinod?
csak kíváncsiságból kérdem
sziasztok! megvan az eredményem, cukrom OK-s, tehát cukorbeteg nem vagyok, de inzulinrezisztenciás sajnos igen. A 60 és 120 perces inzulinom is katasztrófa lett, nagyon magas...Dokihoz csak 2-án megyek vissza, de telón már beszéltem vele, megnyugtatott, hogy no para, szénhidrátszegény életmóddal + mozgás + Metforminnal minden Ok lesz...
Nagyjából már képben vagyok, mert neten sokat böngésztem erről, úgyhogy nem "kínai" a dolog...
De majd 2-án részletesebben tudok írni, mert akkor személyesen átbeszéljük a dokival a dolgokat..
Veletek mizu?
Szia!!
Nekem most néztek hormonokat, ahol az anti TPO érték magas volt, ezért nekem is a pajzsmirigyalulműködését emlegették.
DE egy kontroll uh az biztos kell, hogy teljes legyen a kép.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Lett már valaki terhes természetgyógyász segítségével?
- Terhesség alatt természetes gyógymóddal lehet-e húgyúti fertőzést kikúrálni?