Lehet-e gond? (beszélgetés)
én is 13 hetes vagyok és a pocim még nem nőtt igazából, de a rosszulléteim sajna nem csökkennek, folyton hányingerem van.
én is aggódom h nehogy a pici ne fejlődjön normálison a hányások miatt, de azt mondták ami kell neki azt kiszedi belőlem.
meséltek 1 esetet, hogy a nő az egész 9 hónap alatt rosszul volt és hányt és mégis a végén több mint 4 kg-os babát szült.
én is jövő héten megyek vizsgálatra ... remélem minden okés.
Én tavaly a 8.héten elvetéltem:-(
Elhalt az embrio,nem lökődött ki,de egyik nap elkezdtem vérezni,barnázni.És semmi tünetem nem volt már akkor pár hete.
De te már a 12.héten vagy ilyenkor már elmulnak a tünetek.
Ha gondolod nézz be a"Pozitív teszten innen és túl"topikba.Ott sokan vagyunk,hátha vannak tapasztalatok másoknak is.
keddhez egy hét.
akkor lesz a tarkóredő mérés is.
9 hetesen nem volt gond.
Miért nem a dr-tál kérdezed?Nem jobb volna?
Talán biztos választ kaphatnál.
A pocakod növése miatt ne aggódj,láttam már olyat is akin még 8 hónaposan is alig látszott hogy terhes,mégis egészséges,normál súlyú babát hozott a világra. :)
Szia!
Nem hiszem, hogy probléma lenne, sokan nem éreznek semmilyen tünetet, és a poci is csak később kezd el növekedni.
De azzal, hogy azon rágódsz, van-e baj, vagy sem, rosszat teszel a babának! Olyan szép idő van, ha nincs semmi tüneted, akkor még élvezni is tudod, menj, sétálj egy nagyot a pároddal, és űzd el a rossz gondolatokat!!!
12 hetes terhes vagyok,jövő héten megyek uh-ra.
Ti tudtok arról hogy az utrogestan esetleg megakadályoz egy spontán vetélést,ha elhal a magzat?
A pocim még nem nőtt semmit,nem érzem magam terhesnek.
Eddig minden ok volt.
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigy alulműködéssel lehet-e gyermeket vállalni?
- Ott lehet-e a fiam szülinapján?
- Felfüggesztett büntetés szerepel-e az erkölcsi bizonyítványban, és el lehet-e így helyezkedni valahol?
- Lehet-e féltékeny az apa a babára irányuló szeretetre? Jó lenne tudni mit érez, gondol egy apuka és milyennek látja szülés után a feleségét
- Lehet-e valaki háza előtt az út és a kerités közötti gondozott füves részen autót tárolni. Ez utcának számit?
- Tudja-e valaki, hogy lehet-e még kékítőt (mosáshoz, fehér ruhákhoz) kapni és ha igen hol és mi is az (összetételre gondolok) tulajdonképpen?