Légyszi írjátok meg, melyek a mai menő Disco-s számok? (tudásbázis kérdés)
ez most nagyon megy:
David Guetta: Memories. :)
nézz fel a Rádió 1 honlapjára, és kukkancs rá a slágerlistákra! Tuti, hogy naprakész infót kapsz!
Ma pedig az elektronikus ("modern tánczene") jön be neked, akkor a Disco's Hit oldalán megtalálod a Mo-i leghíresebb DJ-k slágerlistáit!
Uhh, vagy én vagyok előrehaladott vagy nemtudom, de nállam az Inna-Hot, Love már régi.:)De azért imádom.:) Én a Hot-ra tavaly buliztam, az eljegyzésemen.:)
Inna-Amazing,Deja vu
Akon-Sexy bitch
Stereo 2.0-Minden más
Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Nem mintha jártam volna mostanában discóba, de követem az idő múlását és haladok én is előre.:D
:))) én annyira nem szeretem őket!Egész más az ízlésem,de meghallgatom,nyomom rájuk! :)))
Az adatlapomon van egy nagyon jó,hallgasd meg ha szereted a kicsit latin,r'n'b keverékét! :))
Egy tipp. Én pl a Radio1 track listáját szoktam böngészni, ha új, mai zenékre vágyom. Nézd meg a honlapjukat.
Inna-Hot nagyon jó.
Nyáron még menő volt David Getta új albuma, én még mindig hallgatom.
Abba - Chiquitita
:DDDD
Ultrabeat: Disco Lights
IMÁDOM :D:D
bár a Darren Styles-fél verzió sokkal pörgősebb
Edward Maya--This is my life--Stereo Love
ez most nagyon megy,és jók is,én is szeretem! :)
Sean paul-So fine...de ha régebbieket is keresel szólj nekem,vágom nagyon őket! :)
Lady Gaga - Bad romance
Lady Gaga - Pokerface
David Guetta: Sexy Chick (kicsit régebbi)
Black Eyed Peas: I gotta feeling (ezis pár hónapos)
Pitbull: Hotel room
Krazy
Calle ocho
Work it out
Ha valaki jár mostanában discoban, légyszi írja meg, milyen számokat adnak mostanában. Persze előadó és szám címével!!
KÖSZI MINDENKINEK A SEGÍT!!!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mi lehet a bajom? Légyszíves írjatok!
- Budapesten a Mammut környékén vannak még valamilyen boltok? Ha tudtok légyszi írjatok!
- Fogamzásgátló tabletta szedése mellett estél-e már teherbe? Légyszi, írjátok meg a tapasztalatokat.
- Írjatok nekem légyszi nagy, klasszikus rockzenei balladákat!!! Minél több annál jobb sokra lenne szükségem!!!
- Budapesti István kórházban az ultrahangra bejöhet az apuka is? Írjatok légyszi tapasztalatokat!
- Réka vagy Szandra? Az érdekelne, hogy kinek a programjaira tornázol szívesebben és miért?Olyat légyszíves ne írjatok, hogy xy a hangja miatt