Réka vagy Szandra? Az érdekelne, hogy kinek a programjaira tornázol szívesebben és miért?Olyat légyszíves ne írjatok, hogy xy a hangja miatt (beszélgetés)
Szia!
Nekem a sok kitörés az ami nem tetszett anno a térdemnek. Érdekes, mert mostanában a Béres Alexandra gyakorlataira tornázom és azoktól nem fáj. Nem tudom mi lehet az oka. A popsi gyakorlatoknál vigyázni kell, nem szabad nagyon rátámaszkodni. Nem egyszerű, de megoldható. Próbáld meg!
Sziasztok!
Nekem a Béres Alexandra jobban bevált, mint a Réka. Nagyon jól követhetők a gyakorlatai, erős, de nagyon hatékony. Mostanában a Vitalitás c. DVD-re tornázom, nagyon tuti. Anno tornáztam a Réka gyakorlataira is, de egy idő után fájt a térdem.
Köszönöm szépen a válaszokat,mondjuk az,hogy "segghülye" az számomra nem tekinthető válasznak,de azért köszönöm neki is.
Megmondom Őszintén,eddig Rékára tornáztam és a változás,nem csekély amit elértem vele.A régi ruháim már a múlt ,teljesen fel kellet újítanom a ruhatáramat,sőt 15 éves rucijaim is rámjönnek.
De mindig csak Rékára tornázni uncsi,ezért vettem egy Alexandra dvd-t,nagy izgalommal próbáltam ki,és megmondom őszintén csalódás lett a vége.
Sokat olvastam itt a hoxán,hogy Alexandra végigcsinálja velünk a gyakorlatokat és Réka megáll ,és közben magyaráz.
De most rájöttem miért is áll meg torna közben,hogy motiváljon,mikor már nagyon -nagyon fáj és úgy érzi az ember most le kell tennem akkor szokott megállni,és biztatni,hogy "ne Ted le"stb.
Ez nagyon felpörgeti az embert,Alexandra viszont a monoton magyarázásával...Önkínzásnak tűnik az egész,nincs feldobottság érzete az embernek.
Hangsúlyozom nem a koreografákkal van a bajom
A topik kérdést azért tettem fel,mert kíváncsi voltam a centiben történő változásokról,mert azért tornázni szeretnék rá,nem azért vettem meg a dvd-ét,hogy a sarokba álljon. Vártam volna néhány hozzászólást,hogy igen rengeteg centi ment le rólam Szandrától,ez így engem is jobban motiválna.
Mégegyszer köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek:)
Mert Szandra még kb ért is hozzá, Réka segghülye (már elnézést), és kevésbé hatékonyak a tornái
Szandra követhetően csinál mindent, kissé belezavarodik néha a mondókájába, de mindig mutatja mi a kövi lépés.
És nem szeretem Norbiékat cakkumpakk
Centik érdekelnek,lilók és a dvd-ék közötti hangulat.
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
További ajánlott fórumok:
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Kinek váltak be Rubint Réka alakreform programjai? És a kívánt hatást érte el vele?