Írjatok nekem légyszi nagy, klasszikus rockzenei balladákat!!! Minél több annál jobb sokra lenne szükségem!!! (tudásbázis kérdés)
most mennem kell
holnap benézek hátha lesz termés addig . Sziasztok
GEMINI-TÉGED VÁRLAK ÉN AKKOR IS
John Miles - Music
Queensryche tetszik ezek közül a legjobban.
When A Blind Man Cries a Deep Purple-től, szerinted ez mennyire oké?
Csíped amugy te is az ilyen zenét?
bocsi,demjén nem igazán az ő stílusuk.
Mindenképpen valami hagyományos rockcsapat kell, hogy legyen,magyarból amugy is csak a ricse vagy a pmobil jöhetne szóba esetleg lord de ezeknek nincs olyan száma amit én is akár szivesen hallanék ott.
leirtam eddig mi a nyerő,ha nem ismered hallgasd meg , és irj hasonlóakat.
Köszi
Pride Of Lions - Sound Of Home
nem kimondottan lassú, de a mondanivalója nagyon komoly, és ha beszélsz angolul, akkor tetszeni fog!! nagyon!
jajj de jó végre vannak eredeti dolgok:_)
barátnőm lagziját szervezem és nem akarnak hagyományos zenét a házasságkötőbe, imádják a rockzenét ezért szeretnék találni valami igazán klassz rockszámot ami mehetne nekik a gyűrűhúzáskor meg a kivonuláskor,de megkérdezni nem akarom őket, mert meglepi lesz.
És végre nem november rain és társait irjátok!!! Csak nyomjatok még párat énmeg meghallgatom őket hátha megtalálom az igazit.
Eddig a Skid Row waisted time a nyerő de szeretnék még válogatni.
Remélem tücsi nem olvasod ezt most :)))
Queensryche - Silent Lucidity
Alias - More Than Words Can Say
Def Leppard : Love Bites
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Fiúnevet keresek.Viselhető, nem extrém de mégis ritkábban használt névre lenne szükségem.
- Egy kis részvétre lenne szükségem..minden férfi bele akar halni egy kis megfázásba?! :-)
- 40 felett a klasszikus tényleg jobb, mint a csupasz?
- Bevásároltam ma is ruhákból. Pedig már nincs is szükségem...
- Segítsetek!!! Tanácsra lenne szükségem! :(