Lego harcosokhoz értők segítsetek!!!! Milyen Legot kaptunk? (bionicle vagy valami más harcos?) (tudásbázis)
Szia megnéztem a fotókat! Hát elég reménytelen!
:-)
De szerintem csak lazán!Rakjátok, ahogy tudjátok, elő a fantáziával!
Azt tudom, hogy a gömb-végű alkatrészek beszoríthatók a füles végüekbe, és így alakítod ki a figurák karját, lábát.
Ha nagyon nem megy a dolog, akkor azt javaslom, hogy vegyél a kínai boltokban kapható silány másolatokból egyet, mert az olcsó, és azon látod, hogy hogyan kell ezeket általában összerakni.
De lehet, hogy a neten is vannak fenn prosik. Mindjárt megnézem.
Igy leirás alapján sztem Bionicle, és meg tudod nézni a www.lugnet.com oldalon, vannak összeszerelési útmutatók (ha másféle, azt is megtalálod).
de a többire is rá tudsz keresni.
Teljesen szét vannak szedve, kb:6-8 db, de lehet több is.
Van olyan, aminek zöld a feje, és valami rikító zöld (ilyen átlátszós) fogai vannak - ez lehet, hogy valami szörny talán, nem is harcos - bár hasonlít a flépítése a harcosokhoz. Van itt fekete álarc, barna álarc, zöld, viklágos zöld - kék szemüreggel... Szóval fogalmam sincs...
Sziasztok!
A kisfiam kapott egy hatalmas zsák legot, benne az alapelemeken kívül ezekkel a fura-figurákkal. :) Nagyon lelkesen belevetettük magunkat... Egész délelőtt megpróbáltam összeszerelni, és bár az én 4 1/2 évesemnek több érzéke van hozzá, mégsem jutottunk a végére. Fogalmam sincs, hogy ezek miféle harcosok, és végképp, hogy hogyan lehet összerakni őket.
Esetleg tudnátok-e mutatni neten fellelhető használati utasítást, vagy egy összeállítást, hogy milyen fajták vannak, mert én nem jártam szerencsével.
Nagyon köszönöm előre is:)
További ajánlott fórumok:
- Tegnap kaptunk egy 5 hetes kiscicát. érdekelne, hogy mit lehet már vele etetni?
- 21 hónapos kisfiam beteg. Kaptunk gyógyszert, de nem tudom vele bevetetni hogyan csináljam?
- 6 éve ellopták az autonkat, volt rajta még hátralék. Nem kaptunk azóta semmit. Most kiküldték, hogy van 700.000 tartozásunk.
- Hatalmas összegű csekket kaptunk az Eon-tól, de nem értjük hogyan
- E-bayről rendelt áru a vámhivatalban landol? Levelet kaptunk, hogy faxoljunk valami átutalásos számlát...
- Eddig minden évben kaptunk fűtés támogatást, idén még az igénylő papírt se küldték. Miért nem? Megszüntették?