Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lego harcosokhoz értők segítsetek!!!! Milyen Legot kaptunk? (bionicle vagy valami más harcos?) fórum

Lego harcosokhoz értők segítsetek!!!! Milyen Legot kaptunk? (bionicle vagy valami más harcos?) (tudásbázis)

14. Banilla (válaszként erre: 11. - Tony.mahero)
2010. okt. 19. 06:28
:))) Köszi szépen.
2010. okt. 18. 14:48
2010. okt. 18. 14:46
jatek.vatera.hu/.../lego_bionicle_prospektusok_osszerakasi_rajzok_8_db_182548303.html -
2010. okt. 18. 14:45

Szia megnéztem a fotókat! Hát elég reménytelen!

:-)

De szerintem csak lazán!Rakjátok, ahogy tudjátok, elő a fantáziával!

Azt tudom, hogy a gömb-végű alkatrészek beszoríthatók a füles végüekbe, és így alakítod ki a figurák karját, lábát.

Ha nagyon nem megy a dolog, akkor azt javaslom, hogy vegyél a kínai boltokban kapható silány másolatokból egyet, mert az olcsó, és azon látod, hogy hogyan kell ezeket általában összerakni.

De lehet, hogy a neten is vannak fenn prosik. Mindjárt megnézem.

2010. okt. 18. 14:26

[link]

[link]

Íme a fényképek :).

9. Banilla (válaszként erre: 7. - Talian35)
2010. okt. 18. 14:15
nagyon köszönöm, megnézem!!! :))))
2010. okt. 18. 14:07
Huhh, na különválogattam a hagyopmányos alapoktól... Mindjárt rakok képet, de igazából nem is tudtam, mit éri meg fotózni, akkora kupac :)
7. Talian35 (válaszként erre: 1. - Banilla)
2010. okt. 18. 13:48

Igy leirás alapján sztem Bionicle, és meg tudod nézni a www.lugnet.com oldalon, vannak összeszerelési útmutatók (ha másféle, azt is megtalálod).

[link]

de a többire is rá tudsz keresni.

2010. okt. 18. 13:44
Ha nem raksz képet, nem tudunk segíteni :))
2010. okt. 18. 13:32
kép?
4. Banilla (válaszként erre: 2. - Kiraroli)
2010. okt. 18. 13:29

Teljesen szét vannak szedve, kb:6-8 db, de lehet több is.

Van olyan, aminek zöld a feje, és valami rikító zöld (ilyen átlátszós) fogai vannak - ez lehet, hogy valami szörny talán, nem is harcos - bár hasonlít a flépítése a harcosokhoz. Van itt fekete álarc, barna álarc, zöld, viklágos zöld - kék szemüreggel... Szóval fogalmam sincs...

2010. okt. 18. 13:24

Sziasztok!

A kisfiam kapott egy hatalmas zsák legot, benne az alapelemeken kívül ezekkel a fura-figurákkal. :) Nagyon lelkesen belevetettük magunkat... Egész délelőtt megpróbáltam összeszerelni, és bár az én 4 1/2 évesemnek több érzéke van hozzá, mégsem jutottunk a végére. Fogalmam sincs, hogy ezek miféle harcosok, és végképp, hogy hogyan lehet összerakni őket.

Esetleg tudnátok-e mutatni neten fellelhető használati utasítást, vagy egy összeállítást, hogy milyen fajták vannak, mert én nem jártam szerencsével.

Nagyon köszönöm előre is:)

2010. okt. 18. 13:24
hogy néz ki??
2010. okt. 18. 13:21
Lego harcosokhoz értők segítsetek!!!! Milyen Legot kaptunk? (bionicle vagy valami más harcos?)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook