Legjobban a kardio edzéssel lehet fogyni? (tudásbázis)
Legjobban a szakaszos edzéssel fogysz: mindössze 20 perc, de teljes erőbedobás és lassítás felváltva (vágta-séta, gyors biciklizés-lassú biciklizés) előre meghatározott távok-idők teljesítése. (Nálam pl. 5 ház vágta, 3 ház séta az utcában:))
Ezzel meginduló zsírégetés 36 órán tart.
Iratkozz fel az edzesmester.com hírlevelére.
:)
(Ha még van.)
köszike!eélolvastam:)
Akkor tehát ha jól értem,akkor az aerob mozgás égeti jól a zsírt,a kardio meg állóképességet növel.És pl ha kocogok,akkor az aerob,nem???ha nem megy 130fölé apulzusom.
Szóval ha én fogyni akarok,amkkor most mit ajánlsz,ajánlatok?milyen sportot?ami VÉKONYÍT és nem Vastagabb LESZEK TŐLE(IZOM MIATT)
A futás cardio edzés igen!
Elötte nem kell nyújtani, csak utána!
Az első lépés a bemelegítés, mondjuk, úgy hogy csak sétálsz egy kicsit, aztán kocogsz és jöhet a futás!
Igen ez így igaz!
Sok fehérjét kell enni, vagy inni és akkor nagyobb lesz a hatása!
Kerülni kell a zsíros ételeket, illetve a sok szénhidrát bevitelét!
Tehát maga az edzés nem elég a szálkásításhoz!
Cardiózni kell hozzá, beleértem a futást, az elipszist, a taposógépet!-> ezek a kardiógépek
Illetve a bicikli, de az erősíti a combokat, legalább is a spinning, az biztos!
A kondiképeken pedig kis súlyokkal, többet kell emelni, úgy tudjuk elérni, a szálkásodást!
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Mi hiányzik most az életedből és miért?
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Napi két órás kardióedzés és 1000 kalória bevitelével mennyit lehet fogyni?
- Milyen géppel lehet kardió mozgást végezni (úgy tudom, hogy attól fogyni lehet)?