Legjobb kompressziós harisnya (beszélgetés)
Ma kiváltottam a harisnyanadrágot, plusz egy tartalékot / cserét. Otthon vagy 10 percig küzdöttem bele magam :), végül a 3. nekifutásra sikerült. Remélem ez azért nem marad így... Aminek viszont legjobban örülök, az az, hogy ma a táncpróbán le lett tesztelve, hogy minden lépést ugyanúgy meg tudok benne csinálni, szóval tényleg nem gátol a mozgásban, csak a lábfejemnél éreztem, hogy kissé nehezebb mozgatni. Viszont végre a próba után nem fájt a lábam!!!
Két kérdés azokhoz, akik viselnek / viseltek ilyet:
Ti hordtátok éjszaka is, alváshoz (a dokim szerint nem muszáj, de lehet...)?
Aki nyáron hordott ilyet, az hogy oldotta meg - nadrág alatt hordta, vagy rövidnadrággal...?
Semennyire,észre sem vettem.
Sőt,segített járni
dominós: köszi, ez bíztató, mármint ami a mozgás részt illeti, mert nekem tánc alatt is viselnem kell, és az volt a legnagyobb félelmen, hogy bizonyos lépéseket nem fogok tudni miatta megcsinálni. A szenvedős felhúzást csak megszokom valahogy...
elbb: köszi, el fogok látogatni a Sigvaris üzletébe. Egyébként nekem is pont egész nadrágos kell... Esetleg priviben meg tudnád írni, hogy anyukádnak mennyiért csinálták meg a harisnyát? Ez a "tizenéve" keményen hangzik, bár én még azt sem váltottam ki, amit a doki felírt, de azt hiszem az előzetes becslésül kapott 6-7 hónap is sok lesz nekem belőle...
További ajánlott fórumok:
- Visszér probléma. Melyik a legjobb kompressziós (terhes) harisnya?
- Hol lehet kompressziós ruhát teljes testre vásárolni?
- Hord valaki kompressziós harisnyát állandóan, nyirok és visszér probléma miatt?
- Mi az a kompressziós harisnya (visszérre)? Úgy kell elképzelni, mint egy harisnyanadrágot?
- Melyik kompressziós harisnya az erősebb?
- Bevált valakinek a kompressziós harisnya állómunka miatti lábfájás ellen?