Lefogytam kcal számolás és Update kombinációjával! Beszélgessünk a súlytartásról! (beszélgetős fórum)
És még azt hittem, hogy feltaláltam a spanyolviaszt.
De ezek szerint mások is már korábban kombinálták a norbit, a kalóriaszámolást és a tornát együtt. Ahogy itt írja valaki, már két év óta tartja is a súlyát.
Egyébként én is azt szeretném de nagyon, hogy 5-6 hónap alatt 18-20 kg lemenne rólam, akkor már nyár elején majdnem az ideális súlyomnál lennék!
Szia!
Leírnád légyszi az 1200 kcal-ás Norbi Update-tel kombinált étrendedet?
Előre is köszi! =)
Szia!:))
Nekem szépen követte....most tettem egyik nap a blogomra képet, ott meg tudod nézni...
érdekes, a mellem tény nekem is szinte eltűnt...a hasam sem az igazi még...de az főleg a terhesség miatt.
Nagyon szép az a 8 kg....mindent bele!:))
Sziasztok!
Hát én mindenről lekések.
Pár hete én is elértem a súlyom, kerestem is súlytartáshoz társakat, de nem jött be a fórumom.
Noémi gratulálok a 36 kg-hoz!
Bőr-rel kapcsolatban mi újság? Valahol azt olvastam, hogy a bőr havi 1kg súlyváltozást bír követni. És szerintem igaz. Te hogy tapasztaltad? Én 10 hét alatt fogytam 8 kg-ot, és a bőröm nagyon laza. Főleg a poci-cici a kritikus (mondjuk ebbe a két gyerek is besegített). Úgy látom, hogy mindig egy picit szebb. Lehet, hogy idővel, súlytartással regenerálódik a bőr?!
Tapasztalat? Ötlet?
Szia Ili!
Köszönjük a kedvességedet!:))
Nálam a kcal számolás és az Update kettős ereje:) hatásos volt. Főleg a kcal számoláson volt a hangsúly...de sok Norbis terméket is fogyasztottam.
Most is kerülök a lisztes, cukros dolgokat, tehát főleg Update szerint étkezem.
ha valami van amiben nem hiszek az a ilyen slim, olyan slim, meg az almaecet kapszula...biztos mindengyik jó valamire, de én nem hittem benne, nem szedtem és lefogyózam. Ez mind csak valakinek sok sok pénz. Egyetek sok zöldséget, gyümölcsöt, abból nyerjetek sok sok vitamint és étkezzünk sokoldalúan...én ebben hiszek,
De, ettől még amiket szedsz lehet jó...de én másban hiszek!
Én a havi 4 kg mindig leadtam...nem éheztem, jól érzetem magam. és szerintem ez fontos. Nekem a 10 kg-t, heti 2-3 tornával nyár végre simán le tudnád adni...
Sziasztok!
Hú,nagyon dicséretes amit csináltok.Micsoda akaraterő.
Én még ott tartok,h.nézegetem a fogyózós oldalakat,tájékozódok,érdeklődöm.
Noémi! mit gondolsz,-jó kezdés lenne,ha Norbi első könyvét olvasgatnám?
Változó kor,+10 kg.Megvettem a Klimin slimet,+almaecet kapszula .Két hete szedem.Semmi.
Ismerős volt a neved...de elég sok emberrel tartom a kapcsolatot, bocsi, h nem emlékeztem egyből...
Viszont nagyon büszke lehetsz magadra, hogy ennyire erős és kemény csaj vagy!:))
Én pedig boldog vagyok, hogy jó tanácsot adtam!:))
Kickboxot én is szerettem...bár én most azért Rékázok már, mert Ő kimondottan erősít....én úgy érzem a fogyás után, az alakuló izmot a combomon, fenekemet, hasamat neki köszönhetem!:))
Szia Jennifer,
Nagyon ügyes vagy!:)) Mindent bele továbbra is!:)))
Én is számoltam ch-t is..és én is Update-tel kezdtem, majd kcal számolás és Update-tel kiegészítve. nagyon jó módszer mind a kettő!:D
És én is heti 3-at tornáztam és elég volt a 30-40 perc, most hogy már rendesen eszek, heti 4-5-öt tornázok már!:)
Akkor mindjárt kopogok!:))
Igen ismerős érzés..nem hiába mentem blogra mind a két naplómmal!:)))
Igazából azért lett titkos, mert van itt egy-két olyan ember a hoxán, aki többször is belém kötött, mert ezt írtam, meg azt írtam....sokáig nem foglalkoztam velük, de egy idő után elegem lett. Így sokkal jobb, hogy én döntöm el, hogy kik olvashatnak....aztán ha úgy döntök, hogy nem szeretném, hogy valaki olvasson, akkor kirakom...
Szóval nem feltétlenül kell nagyon közelállónak lenni:)
Csak így jobb, hogy megválogathatom, hogy ki olvasson:):)
Amúgy bírom a negatív kritikát is, csak nem szeretem amikor valaki túlzottan beleszól abba amit csinálok, úgy hogy nem is ismer igazán...:)
Ha esetleg szeretnél olvasni továbbra is, rajtam nem múlik:):)
Szívesen látlak:)
Mindent bele...mióta titkos a naplód nem olvasom, mert gondolom, azért lett titkos, mert csak a nagyon közelállók olvashatják, vagyis azt szeretnéd biztos, hogy csak Ők olvassák!
Nagyon szépen haladsz!:)
Köszi:)
Remélem augusztus elején már tudok csatlakozni:D:D
SZIASZTOK!:)
Annamaris mindent bele, majd várunk vissza!:))
Tirgisliliom köszönöm!:) A legjobb módszer sztem az összes diéta között...mert nem egy sztárdiéta, nem von el mindent, hanem ésszel fogysz, és magad hat meg miket eszel...csak számolnod kell. :)
Vaczila pontosan én is így próbálom tartani mozgással kompenzálok. Én is 62-63 között mozgok....nagyon rossz napokon 64...sztem az Updatettel kombinálva tuti a siker!:)))
T.lli, U1=Update termék, ahogy Vaczila is írta. Én most már itthon is próbálok úgy sütni főzni, h cukrot és fehér lisztet nem használok.
Sziasztok!
Bárcsak már én is ott tartanék, hogy a súlytartásról beszélgessek:D:D:D
Na mindegy, majd visszanézek 1-2hónap múlva:D:D
Addigra remélem már nekem is arra kell figyelnem:D
Szia:)
Pont most írtam neked a másik fórumon!:)))
Értem. És azóta tartod is a súlyodat?
Sziasztok!
Főleg kcal számolással lefogytam 36 kg-t, 9 hónap alatt. Update-tel egészítettem ki. Sok U1 terméket fogyasztottam, de tartottam az 1200-1300 kcal-t. heti 3-4-szer tornáztam.
Mióta lefogytam 1,5 hónapja tartom a 62 kg-t. Nekem bevált a: "Tornával kompenzálom az evést" elv.
Nektek mi vált be súlytartásra??? Heti hányszor tornáztok és mire?