Le szeretnék feküdni az egyik kollégámmal. Hogyan deríthetném ki, hogy benne lenne-e? (beszélgetős fórum)
Hívd el előbb egy másik programra. Pl. Borozni.
Ha jó a radarja, érteni fogja. Ha nem veszi a lapot, csak a szája nagy de nyuszi.
OMG!
Kommunikáció.......
+n
Nekem katolikuspap is van a családban
Nekem katolikuspap is van a családba, még otthon Magyarországon is? Egy régi német nemzetiségi, katolikus család a minénk, de még egy azonos apai felmenővel, és vezeték névvel egy reformátuspüspök is van a családban.
Nagyinál van egy óriási családfa, valamikor az ezredfordulóig frissítve amennyire lehet. 1949-ben és előtte, s húszas években teljesen pontos és hiánytalan volt, az ismert törvénytelen gyerekekkel is kiegészítve.
Köszönöm!
Soha nem gondoltam volna hogy nov.2-a a halottak napja, bár vallásos nevelésben részesültem.
Most rákerestem
Hívd meg valahova és mond el kedvesen de őszintén a szándékod ha elmegy.
Gondom pasi vagy, tudod a nőknél kevésbé lehet tudni párkapcsolatotra, vagy (csak) szexre is nyitottak. DE azért a szexben is inkább viszonyra jellemzően. Ennek ellenére nekem is volt egy éjszakás, csak ott közös kezdeményezés volt.
Én mondjuk, az hittem nem lesz csak szex, és más semmi. És ma a férjem, a volt kollégám, aki elhívott. Megjegyzem én is párkapcsolatban reménykedtem. Egy nő szokott jeleket küldeni.
Sose értettem az ilyet!
Semmi nincs ha nem törölteti magát. A topikhoz meg hozzászól vagy lezárja hogy kösz a tanácsokat és tovább kommentel akármelyik témában.
Ha nem nő lett volna, trollnak mondanám
Bolimekurac olvtárs suttyomban biztos...csak nem szól szót sem :)
Szerintem már a fórumkiírás után nem sokkal szólt is, h töröljék.
Majd visszajön másik névvel. :D
Nagy bátorság....
Viszket neki de nem mer szólni,majd még innen is lelép pironkodva....
Szép!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan deríthetném ki, hogy reális-e a fizetésem?
- Hogyan deríthetném ki egyik hozzátartozó halálának idejét és körülményeit, valamint hogy hova lett eltemetve?
- Mi lehet a kollégámmal?
- Valaki folyamatosan megcsörget szám nélkül, különböző időpontokban. Hogyan deríthetném ki, ki az és mit tehetek ellene?
- Egy telefonszám tulajdonosát keresem, hogyan deríthetném ki?
- Azt hiszem, nagyon "kedveljük" egymást az új kollégámmal. Ha...