Láztalan tűdőgyulladás (tudásbázis)
nekem ősszel volt tüdőgyulladásom, nem emlékszem már pontosan de azt hiszem 7 hétig látszott a röntgenen, 4 antibiotikum kúrám volt :(
utána még kellett 1-2 hét, hogy a köhögés is teljesen elmúljon.
akkor olvasgattam, sok oldalon írják a láztalan tüdőgyulladást, gyerekeknél és időseknél fordul leginkább elő és nagyon veszélyes. pihenjen sokat és igyon sok folyadékot, jobbulást neki!
"Tüdőfű cseppek" lehet kapni gyógynövényboltba. Tüdőgyulladás után ajánlatos.
Én sem vagyok lázra hajlamos. NEkem szúrt a mellkasom és köhögtem. Röntgenre küldtek és az kimutatta a tüdőgyulladást, 7+5 napos antibiotikum kúrát kaptam, és még mindig nem vagyok 100%-osan jól.
Nekem simán észre vették a tüdőgyulladásomat, bár én úgy mentem a dokihoz, hogy mondtam neki, hogy szerntem az van. Meghallgatott és halotta, röntgenre sem küldött. És nem voltam lázas. 2 hét alatt meggyógyulta. gyerek koromban voltlázam a tüdőgyulladásnál.
Én már 37-nél sem tudok mozdulna, ha magasabb, akkor elájulok:)
A msik érdekesség, a fiam tud lázas lenni, szerencsére, de akkor tudom, hogy már meggyógyult és nem beteg, ha lemegy a hője 35,8-ra :D
Utána visszaáll rendesen 36 fölé :D
Nagyon sokat, mert láz nélkül sök betegségre nem is gondolnak és közben csak romlik a beteg állapota, egészen addig, míg már nem tudnak vele mit kezdeni.
A láz, bármennyire is rossz, de nagyon kell és jó is. :)
Ha nincs láza, komolyabb baj lehet. :))
És nehezebb észrevenni
Én se vagyok lázas típus, 37,8-nál már mozdulni se bírok. Mint József Attila.........
Jó pár éve volt, hogy én is csak köhögtem, egyre jobban és mélyebbről, de semmi nem változott, lázas sem voltam, majd egyszer az egyik orvos megunta és rtg-be küldött.
Hát, még utána két kemény hétig tartott, míg sok fekvéssel, pihenéssel, antibiotikummal, lassan, rendbe jöttem.
Hát van ilyen.
ANYUMNAK VOLT ... én ajánlom neked nagyon dokink is ajánlotta a SELYEMFŰ MÉZET csak termelőtől vegyétek! anyum 3üveggel evett meg !!!!
És gyömbér+ barna cukor /vagy ez a méz+hagyma levet enged és napi 4x 5x és tessék minid fel tölteni!
ÉS C-vitamint kell szedni akkor 1000mg/napra fel lett emelve a adagja (VETTEM NEKI JUTAVIT terméket amiben van csipkebogyó olcsóbb és nyújtott felszívódású ráadásul!)
Sajnos ez a mostani influenza vírus egyik fajtája! :( :( :(
És ha lehet ne feküdjön hányat mert nem szabd sokáig mindig felváltva oldalt
Jobbulást és kitartást kívánok
Vannak laztalan betegek is (sajnos) en is ilyen vok,,, a dokiktobbsege sem tud vele mit kezdeni sajnos. Mert a laznak "tunetnek kell lennie"
Szval, sztem kezeld anyukadat a kiirt antibioval es amikor pihen dugd be kezeit ,labait a takaro ala. Nalunk anno ez bevalt, hgy "kiizzadja" ugymond. Ha lehet,meg zoknit is adj ra.
Egy ismerősöm szülés óta nem tud" lázas lenni.
Van ilyen.
Sziasztok Anyumnak láztalan tüdőgyulladása van a házi doki szerint már antibiotikumot is kapot és 3 hete beteg és még hőemelkedése sincs leg magasabb este mért lázérték 36,3 vajon miért gyógyul lassan?
És Biztos hogy nem lázmérő hiba mert több is van és azokon is ennyi
További ajánlott fórumok:
- Volt valakinek felnőttkorban tüdőgyulladása?
- Mik a tüdőgyulladás tünetei?
- Ez tüdőgyulladás?
- A tüdőgyulladás hogyan ismerhető fel?
- Volt már valakinek egymás után többször is tüdőgyulladása? Hogy lehet kikezelni, hogy rövid időn belül ne térjen vissza?
- Honnan tudja az ember, hogy tüdőgyulladása van? Mik a tünetek?