Lázkúp beadása felnőttnek (beszélgetés)
Bocsánat, apránként jut eszembe pár dolog.
Én a gyerekeimnek sem adtam kúpot soha, még kis korukban sem.
Nagyobb korukban szerették a tonikot, az üdítőitalt. A tonik kesernyés ízét pedig a kinin adja, ami lázcsillapító. Nem gyógyászati adag van persze a tonikban, de segít annyi is, ha betegen azt iszogatja.
Én azért megpróbálnám az Aspirin pezsgőtablettát, az olyan, mint a szódavíz. Még az íze is jóformán.
Lehet valami szörpöt is tenni bele,az nem csökkenti a hatását.
A kúp legnagyobb részt vazelinból van.
Nem közvetlenül a hűtőből kivéve kell beadni, mert hidegen megdermed egy kicsit.
kedves anyukák ne haragudjatok hogy ide írok nagyon szükségem lenne a jó tanácsokat a jó válaszokat előre is köszönöm
A barátnőmnek van egy furcsa betegsége. Amikor belázasodik neki is lázkúpot kell használni. És nem meri magának beadni. És nekem kell beadni neki. Hogyan kell egy ilyen dolgot csinálni?
Az a gond hogy a barátnőm kicsit hisztis fajta.És amikor beadom neki ezt a kúpot nem nagyon tetszik neki.És az a gond amikor adom neki a kúpot mindig kijön.Én csinálok valamit rosszul hogy kijön vagy ő csinál valamit hogy kijön.És így állandóan kijön a kúp.Légyszives tanácsoljatok valamit hogy hogyan nyomjam be neki hogy benn maradjon?Ha tudnátok tanácsolni hogy milyen pózba feküdjön mert amikor szoktam neki adni akkor hasra szokott feküdni.Lehet hogy rosszul fekszik?Ha tudnátok javasolni hogy hogyan feküdjön az jó lenne.Meg az a gond hogy valamikor összefeszíti a fenekét amikor próbálom beadni.Ilyenkor mit lehet csinálni?Annyit tudok hogy ilyenkor sokat kell neki beszélni mert én már unom a sok könyörgést.Ha ezen felül tudtok valami új dolgot tanácsolni hogy hogyan kell csinálni azt megköszönném.Tudjátok amúgy hogy a barátnőmnek sajnos ilyen gyógyszert kell használni de amúgy én nagyon szeretem a barátnőmet.És ha tudnátok tanácsolni a problémát az nagyon jó lenne.Aki tud ebben a problémában segíteni akkor várom válaszaitokat!
További ajánlott fórumok:
- Mi okozhatja az egyenes haj hirtelen hullámosodását felnőttnél?
- Hátgerincferdülés esetén milyen tornát javasoltok felnőttnek?
- Mikor kell felnőttnél lázat csillapítani?
- Szerintetek ciki felnőttnek rollerezni?
- Orrvérzés - felnőttnél
- Szegeden felnőttnek hol vizsgálják ki az autizmus spektrumzavart, aspergert?