Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Látva sok vevőt hogy köhögve, náthásan a kezét szája elé... fórum

Látva sok vevőt hogy köhögve, náthásan a kezét szája elé... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

26. Érdekes73 (válaszként erre: 25. - Kaktusz)
márc. 20. 08:58
A fiatalabbak se sterilebbek...
25. kaktusz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 15. 00:53

Tényleg, komolyan 40-50-60-70 éves emberek, és nem ismerik az alapvető higiéniai szabályokat!

Most a demenseket, fogyatékosokat nem számolom bele, mert általában felügyelet alatt vannak!

24. kaktusz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 15. 00:52

Furcsa lesz amit mondok, de rájuk kell szólni, nem veszik észre magukat annyira primitívek!

A te érdeked is! Konfrontálódni kell!

Vagy megeszed a koszos-vírusos zsömlét?

A kovidnál ugyanezt csinálták, végig köhögtek-prüszköltek-fogdostak mindent, utána jutott eszükbe hogy jaaa, a maszk!!

Annyira, de annyira primitívek!! 😫

márc. 15. 00:32
pedig lattam,hogy csipesz van kiteve otthon a pekarukhoz!nem nehez azt megfogni es hasznalni!
22. tien (válaszként erre: 10. - Kispocok)
márc. 14. 18:25

Pontosan.

Zacskó ráhúz ,kiemel és kész.

Nem vacakolok a csipesszel.

21. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 14. 16:00
Nincs lehetőséged megsütni a pékárút? Ha dolgozni jársz és családot látsz el, biztos nem nagyon jut idő ilyesmire, tudom. Én szerencsés vagyok, mert nekem van. nagyon finom kenyeret és zsemléket sütök. Sajnos ez a vesztem is, mert nagyon szeretem, pedig pont a szénhidrátot kell visszafognom.
20. Enissa (válaszként erre: 19. - PöttyösPanka)
márc. 14. 15:37

Amit idáig próbáltam minden.

Lehet amit eszek, az is okoz valami más gondot idővel, de néha muszáj egy-egy szendvicset is vinni a munkahelyre.

De köszönöm, hogy megosztottad, akár nem is tudhattam volna róla.

19. PöttyösPanka (válaszként erre: 18. - Enissa)
márc. 14. 14:43
A vadkovászos kenyér is túlzottan megemeli? Egyre több helyen lehet kapni.
18. Enissa (válaszként erre: 17. - Shukran)
márc. 14. 13:55

Isten bizony sokáig itthon sütöttem.

Kenyeret magamnak csak Norbi kenyeret veszek, mert az egyáltalán nem emeli meg a cukromat, míg egy zsemle, vagy kifli igen. Ez csomagolva van gyárilag.

Pékárút viszont olyan péknél veszek, ahol külön van a kiszolgálás, és külön a kasszázás.

Mindent nem lehet elkerülni az tény, de az üzletek sokasága miatt, tudok élni a választáslehetőségével.

Vásároltam már pl. LIDL-ben, amikor előttem öntötték ki , vagy tették ki a tálcát.

És tényleg nem bántásként írtam Neked, csak ilyen hülye vagyok, én ezt el-és beismerem.

17. Shukran (válaszként erre: 16. - Enissa)
márc. 14. 13:37

Nekem mindig a táskám oldalsó rekeszében van, csak erre a célra használom, nem a használt papír zsebkendők között!

Kifordítom, és a belső felével veszem ki az árut, ha végeztem, visszafordítom és elteszem.

És amit megfogok, azt ki is veszem, nem dobálom vissza, mert nem tetszik!

De az benn van a pakliba, hogy esetleg már jól összefogdosta valaki, amit nem láttam, ezt nem tudom kikerülni.

Más vásárló sem!

Láttam én a húsos részlegnél is olyat, hogy a gumikesztyűs kezével igazgatta, fésülgette a haját az eladó.

Te hogyan kerülöd ki az ilyeneket? Azt ne mondd, hogy akkor nem vásárolsz!

16. Enissa (válaszként erre: 14. - Shukran)
márc. 14. 13:17

De azt is megfogod, ha más szemszögéből nézzük.

Mármint otthon, vagy a szatyrodban, zsebedben hever, vagy bárhol, csak számodra steril, idegen számára már nem él az állítás.

15. bozsu55 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 14. 13:14

Igazad van, bár engem nem érint.

Több éve nem veszek péksüteményt. A kenyerem előre csomagolt.

márc. 14. 13:09

Nálam mindig van erre a célra rendszeresített nejlon zacskó, amivel megfogom.

Előfordult, hogy bizony rászóltam a nénire, ne tapogassa össze kézzel a zsemléket.

márc. 14. 13:03
Fúúúj! De jó, hogy nem ilyen helyen vásárolok pékárut.
12. eunuch
márc. 14. 13:02
Erősödjön a szervezetünk!
11. Enissa (válaszként erre: 10. - Kispocok)
márc. 14. 13:00

De télen látni, hogy a kabátúja is súrolja a pékárút, néha odébb is taszítja.

Ez akkor "szép" amikor a hajléktalan nyúl be.

10. kispocok (válaszként erre: 7. - Perzsacica)
márc. 14. 12:53
:) Én ráhúzom a kezemre a zacskót, megfogom vele a péksütit és befordítom, úgy nem nyúlok máshoz. Ha tíz kifli kell, belülről próbálom elvenni, de ahogy Kacsahercegnő írja sokszor a csipesz se tiszta vagy többféléhez van egy kitéve. :(
9. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 14. 12:40
🤢
8. Enissa (válaszként erre: 7. - Perzsacica)
márc. 14. 12:40

'Naja, valami hasonló készülék is elég lenne, mint az Éretlenek című francia filmben volt, a tanítást segítő robot, ha helytelen választ adtak, ment a pofon.

Tökjó lenne itt is egy kézre csapó robot, ha nem csipesszel nyúlnak a termékért. :)

márc. 14. 12:13
Egy ötletes feltaláló feltalálhatná már azt a fajta zsemle/kifli tárolót, amibe egy hosszú műanyag zsákon keresztül lehet benyúlni és a másik lyukon pedig kivenni az árut vagy mint a gyerekjátékoknál, /játékautomata/ hogy belső csipeszt mozgatva kiemelni.
6. ,zumba (válaszként erre: 3. - Smaragdzöld 🐉)
márc. 14. 11:58

Én itt a helyi kis boltban is használom a csipeszt.

A 21.században élünk: internet, chatgpt, AI, stb. az alap dolgok tudása meg hiányzik. Szomorú.

5. Kacsahercegno (válaszként erre: 4. - Kacsahercegno)
márc. 14. 11:49
Nem feltétlen erre a kommentre akartam válaszolni, csak véletlen nyomtam rá 😅
4. Kacsahercegno (válaszként erre: 3. - Smaragdzöld 🐉)
márc. 14. 11:49
A rohadt nyomkodás, nem tudom megérteni. Biztos egy forgalmas lidlben vagy hasonló helyen száraz pékáru van kitéve 17:30-kor, és nem most sült frissen a délutáni csúcsforgalomra... Feltétlen meg kell nyomkodni.... Én amúgy be szoktam nyúlni kézzel, ha tiszta a kezem, mert odarakják a csokikrémes stb. csipeszt a zsemlék mellé, és az sztem undorító, de amit megfogok azt ki is veszem, és nem érek közben 6 másikhoz hozzá. Szóval szerintem el lehet venni kulturáltan, de aki nyomkodja, válogat, visszateszi, azoknak remélem külön hely van a pokolban. :D
márc. 14. 11:32

A csipesz, amivel meg lehet(ne) fogni a kiválasztott péksüteményt - nem véletlenül van kitéve. De a vásárlóknak csak a töredéke használja.

A kultúra hiánya tapasztalható az életnek szinte minden területén.

márc. 14. 11:18
Ezt már évekkel, a covid előtt is felvetettem, hogy inkább fizetnék többet, csak ne fogdossák össze.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.