Ápolók segítsetek! Szoktatok náthásan dolgozni menni vagy nem? (beszélgetés)
Kozben olvastam, hogy milyen osztalyra mesz.
Ha nem vagy lazas, es rosszul, szerintem mehetsz.
Ahogy az elottem hozzaszolo is irta, ha elkezdesz dolgozni ugyis mindig beteg leszel egy jo darabig!
Attol is fugg, milyen osztalyon vagy.
Ha megoldhato, vegyel maszkot.
En egyebkent mindig megyek nathasan dolgozni. Sokat vagyok megfazva, most is pl. folyamatosan oktober ota, de dolgozni megyek.
ha lázad nincs, bemehetsz, de fokozottan ügyelj a gyakori kézmosásra, illetve orr-szájmaszk egész nap!!!!!
(amikor bekerülünk az aktív ellátásba, eleinte gyakran elkapunk betegségeket, és folyamatosan enm lehetünk táppénzen, uhogy mi is így oldjuk meg)
Pontosan miben kérsz segítséget? Hogy eldöntsd, hogy mész-e náthásan dolgozni vagy sem?
Ha nem műtétes, gyerek stb...fokozottan veszélyeztett osztályon dolgozol, ha meg tudod oldani, hogy inkább azokat a munkafolyamatokat végzed amihez nem kell beteg közelbe menned, akkor maszk használata mellett szerintem mehetsz dolgozni. De ha megoldható jobb teljesen gyógyultan menni dolgozni...
ápol, nem fertőz...
Rosszúl jönne ki ha egy frissen műtött emberkét még meg is fertőzne.
További ajánlott fórumok:
- A párom ki szeretne menni dolgozni külföldre, de én attól félek, nem jön vissza. (Építőiparban szeretne dolgozni.)12 éve vagyunk együtt.
- Ti mernétek külfölre menni, élni, dolgozni?
- 3 gyerek mellett visszamenni dolgozni?
- Londonba szeretnénk menni dolgozni! Érdemes?Könnyen lehet kint munkát találni? Szállással mi a helyzet?
- Hivatásos anyaság.Otthon maradni három v. több gyermekkel, vagy visszamenni dolgozni?
- Mostani helyzetben náthásan bemennél dolgozni?