Borzalmas fejfájás náthásan, mi segíthet? (beszélgetős fórum)
Ezt már én is kérdeztem tesókámtól.
Ő szereti kortyolgatni, ha fáj a torka.
Tudom, hogy hozzáértő vagy, de nem lehet, hogy úgy gyorsabban felszívódik a benne lévő Paracetamol, ha meleg oldatban van?
Én sokszor kapkodok be Paracetamolt, ha vacakol a vállam/fejem. A legolcsóbb B.nu terméket veszem, nekem az 500-as tabletta szokott segíteni. A Panadolban gondolom dupla a hatóanyag.
Amúgy az is durva - legalábbis az én érzékeny lelkemnek - hogy a patikában egyből a legdrágább tablettát veszik elő, ha paracetamolt kérek, ami legalább a duplájába kerül.
Amikor saját márkásat kérek, sokszor meglepődve néznek. Pedig ugyanaz a hatás. Nem vagyok sz.rrágó, de a sokszor 500 Ft is pénz, inkább költöm másra.
Hogy vagy ma?
Andi, amúgy valami pozitív hatása biztosan van a sálnak. Jól esik a fájó résznek, ha melegben van, vagy nem tudom. Én magam nem használom, de sok ismerősöm bebugyolálja, ha fáj a torka.
Nem öltöznék fel jobban ,csak ha pl rázna a hideg.Akkor viszont ugye lázas vagy valószínüleg,,,
Bár ma reggel 15 fok volt szóval kapásból nem volt jó kimenni "egyszálsemmiben".
Túlöltözni épp olyan rossz mint megfázni,,,,,
Ha ma akarnád venni nehéz lesz ,zárva van sok patika.
Nekem most nagyon bejött a Ketodex oldat kis tasakokban víz nélkül bevehető ,csak megiszod a tasakból,nagyon hamar hat,a gyógyszerész ajánlotta,mindíg van a táskámban .
Ketodex belsőleges oldat ,10 db
Sajnálom! Akkor tarts ki valahogy,és szerezd be a grapefruit cseppeket. Otthon pedig próbáld ki.Jobbulást!
Jobbulást mielőbb!
Nekem a Paracetamol a "jóbarátom", a NeoCitránban is az van, ha jól tudom, 2 tablettának megfelelő 1000 mg.
Úgyhogy azt pluszban nem ajánlgatom. :)
Tényleg nem akarok izé lenni, de hogyhogy nem opció a hazamentel?
Azért a covid még nem tűnt el.
Bár egyre kedvezőbbek az adatok.
További ajánlott fórumok:
- 24 évesen borzalmas pattanások. Semmi nem segít.
- Az egész élet egy borzalmas visszaszámlálás?
- Senorita Szöszi! Nézi valaki? Ez valami borzalmas
- Védtelenül..: nincs borzalmasabb állat a Földön, mint az ember
- Árvíz, vihar, borzalmas szél és hideg...
- Mit lehet tenni egy borzalmasan befestett hajjal? (fodrász csinálta)