Láttátok a TV2 hiradójában a gyerek-játszószivacsról szóló adást? (tudásbázis kérdés)
Megnézem megint a felvételt.Az a habtapi elég csúnyán morzsalékos(oldalt a matt része,amikor átmászik a kisebbik gyerek a képernyőn egy pillanatra ráközelítenek,olyan mintha meg lenne reszelve..),a miénknek minden felülete tükörsima,egy pici szemcse sincs rajta amit a gyerek le tudna csippenteni.
Szerintem nálunk tényleg marad.Csak szőnyegként funkcionál,már 1 éves a gyerek,főleg járkál,remélem nem most kezdi majd nyalogatni :)
sziasztok
én körülnéztem a Felügyelőség honlapján, de nem találtam erről a játékról semmit. A híradást láttam, és megrökönyödve néztem, 15 éve is nagy sikere volt ennek a szivacsszőnyegnek, bár kíváncsi lennék akkoriban vizsgálták-e?
Mindenesetre én biztos eltávolítanám a gyermekem közeléből ezek után.
Köszönöm, megnéztem az egész riportot.
Szerintem attól, ha rajta játszik nem lehet baja. Holnap utánanézek a Fogyasztóvédelmi Felügyelőségnél.
Én emiatt nem dobom ki.Attól hogy ruhában ül rajta a gyerek és játszik,nem hiszem,hogy baja lesz.És ha véltlenül egy icipici lemorzsálódott rész a szájába kerül sem lesz rákos tőle.
Persze ha folyamatosan ezt csócsálná a gyerek, nálunk is kuka lenne a dologból.
szerintem is csak arra!
mellesleg felügyelet nélkül sincs rajta...
Apukám telefonált, hogy gyorsan nézzem meg a hiradót, de már nem sokat láttam belőle. Rákkeltő a játszószivacs????
Hogyan? Mikori gyártás? Kérdések zöme vetődik fel bennem. Nektek mi a véleményetek?
További ajánlott fórumok:
- Magyarország szépe - láttátok?
- Spongyabobos Adventi naptárt keresek! Hol láttatok idén ilyet?
- Ideglelés. - Láttátok a filmet?
- Az elmúlt 4 napban Budapest és környékén nem láttatok érdekes fényeket az égen?
- Óriás puzzle-t keresek! Esetleg van valakinek ilyenje, vagy láttatok valahol?
- Biztonsági öv kikapcsolását gátló készüléket láttatok már valahol?