Láttál már Izlandi pónit szárazon köhögni? (beszélgetés)
Azt miből raktad így össze? :)
Nem,ez két külön dolog.
...szegény, köhögős pacik...kehes ->
Légzőszervi megbetegedések
A lovakat főleg istállóban tartó országokban egyre gyakoribbak a lovak allergiás megbetegedései, melyeket szinte mindig az istálló nem megfelelő szellőzése okoz. Számos más betegséget is okozhat, mint például az idült légsejtes tüdőtágulatot, vagy más néven a kehességet. Erről ma már tudjuk, hogy penészes, atkás takarmány porának belégzésére kialakuló allergiás reakció, amely károsítja a tüdőt. A ló ekkor érdesen, szárazon köhög, és nehezen lélegzik. Kevésbé súlyos esetben a tünetek csillapíthatók, de a kehesség nem gyógyítható.
Frenetikus,de azért én nem sűrűn dobnám ki rá a pénzt...
"Az izlandi zuzmó mindkét betegségtípusnál jól alkalmazható gyógynövény. A meghűlés esetében, ha nincs baktériumos felülfertőződés, akkor házilag is kezelhető a betegség, a tünetek hamar javulhatnak a készítmény hatására."
Ha nem kell gyógyszer...megy az magától is.Ámbátor olykor visszamarad egy kis "görcs" a légutakban,bár nekem ilyen utoljára évekkel ezelőtt volt.Lehet akkor,de csakis akkor,megpróbálnám:
"A makacs száraz köhögés esetében az izlandi zuzmó kiemelkedően jó kezelést nyújthat, megnyugtatja a száraz, irritált nyálkahártyát. "
Szóval frenetikus.Főleg ha prontozni kéne,de azok helyett inkább ezt veszik meg és láz lesz abból,amiből amúgy nem lett vona,igen...
Nem.
Kimaradt.
Na majd ráfigyelek.
Milyen reklámot?
Keveset nézek tévét.
Nem, nem tiszta a kép.
Le vagyok maradva.....
Forever animal planet,yeah...XD
Am idióta,az összefüggéstelenség magas iskolája ez a reklám.Viszont lehet,az egyetlen igaz reklám...Úh fix nem vennék.Barim vett.Ki is akadtam.Basszus!Beszélnem kell vele!:)
ez nemmmmmmáááááááááár
ez szeretitek? én utálom
Én is rosszul vagyok a reklámoktól, főleg amikor nyomkodom a távkapcsolót,és minden egyes adón reklám van, szó szerint idegbajt kapok.
De érdekes az Epres Fannis reklám kimondottan tetszik, aranyosak szerintem.
Ez nagyon ritka, ha nekem egy reklám tetszik!
még egy van, most jut eszembe, az álláshirdetős, amikor a kislány és a kisfiu eljátsszák, hogy munkát keresnek, önéletrajzot irnak.. szerintem a kislány nagyon aranyos
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok, az izlandi vulkán hamuja Mo-ot is eléri?
- Vizesen vagy szárazon értendő a max5kg autómata mosógépnél?
- Mit javasoltok? Tegnap este elkezdett köhögni...
- Mit lehet tenni, hogy a lerakódott slejmet fel tudjam köhögni?
- Utálom a locsolkodást és ma nem úsztam meg szárazon. :)
- A mosógépben az ajánlott súlyú ruhát vizesen vagy szárazon kell mérni?