Lassan 3 éve tartó hüvely környéki viszketésem van, a nőgyógyászom különböző kezeléseket ajánlott, de nem használt semmi.Mit tegyek? (tudásbázis)
Nekem a tangától volt ilyen tünetem,, de ahogy leszoktam róla elmúlt. vigyázni kell, mert elég közel van minden odalent.
csak pamut alsót és semmilyen vegyi tisztálkodószert, egy kis idő után a test beáll egy "öntisztulásra" persze mosakodni kell-a jó öreg csapvíz pont megfelelő- nem kell bedőlni a reklámoknak, nincs minden nőnek gombája..
Nekem a hófehér, pihe-puha WC-papírtól volt allergiás viszketésem. Évek kellettek, míg magamtól rájöttem. Lecseréltem fehérítetlen papírra, elmúlt.
Akkor jött az intim törlőkendő -újra kezdtem, csak most kiütésekkel és viszketéssel.
Maradt a tiszta víz és almaecetes leöblítés.
Panasz elmúlt.
Nekem sem találtak semmit nőgyógyászatilag.De ez a bőrgyógyász akihez most járok a hajam miatt,megerősített benne,hogy Candida Albicans és a párom diabéteszétől érzem még mindig.Nem folyamatosan,csak mikor huzamosabb időre magas a vércukra.Ez a dög cukrot zabál és hát átadja,e a klasszikus tüneteket nem prudokálj már annyira hozzázokott a nyákahártya..na mindegy.Nálam ez van,ettől függetlenül nálatok nem biztos,hogy az.
De szerencsére mostanában nem jött elő a kellemetlen diszkonfort érzett odalenn,egészen pontosan 6 hónapja amióta a lucerna kapszulát szedem.
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni
- Szegedi nőgyógyászok! Kit ajánlotok, kit nem, tapasztalatok?
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Van kérdésetek teherbeesésről, terhességről vagy bármiféle nőgyógyászati témában? Szülésznő(hallgató) szívesen válaszol