Lányomnak reped a mellén a bőr, hogy állíthatnám meg? (tudásbázis)
Szia! Nekem is ilyen volt kamaszkoromban. Sajnos gyenge a kötőszövetem. De a mellemen már alig-alig látszik valami, egyáltalán nem feltűnő vagy zavaró. A hasamról (2 baba után) ugyanezt már sajnos nem tudom elmondani, ezek szélesebb csíkok, nem igen fognak eltűnni sajna. Marad a tankini :D
És szerintem sem nagyon lehet ez ellen tenni, de próbálkozni lehet, hátha..
Leírnád pontosan melyik márkára gondoltál??Naturland vagy mi??Megköszönném!
Amúgy nekem is hasonló volt a bőröm tiniként(mell,csípő,kar)sőt kismamaként meg katasztrófa volt a hasam.Férjem szerint még jó hogy nem láttam az óriási pocakom miatt,mert lila térkép volt köldöktől szeméremcsontig:-((Ettől szeretném megóvni a lányomat amenyirre lehetne!!
szia, én ajánlanám a körömvirág krémet kipróbálásra sejtmegújító és regeneráló, a meglévő hegeket és problémákat is halványítja és jót tesz a bőrnek. Az én lánykámnak is így indult és sokat segített neki.
Az igazi krémet vedd meg ami sárga, de inkább csak este vagy ha olyan ruhába van amit nem sajnálsz akkor kenje be mert elég zsíros krém és nehezen jön ki a ruhából, de ez a leghatásosabb.
Sajnos, ez genetika, ilyen kis vékony a bőre, a "hízástól", mert ugye a mellszövet nagy része zsír, hirtelen megrepedt a bőre...
Talán, halványítani lehet, de hogy mivel...
További ajánlott fórumok:
- Második osztályos lányomnak a Kincskereső kisködmön a kötelező olvasmány. Reális ez?
- Milyen laptopot válasszak 3 éves lányomnak?
- Név leendő lányomnak
- Ha kiderül, hogy a lányomnak halláscsökkenése van, mi fog történni?
- Tanácsot kérek, lányomnak mensi után 1 héttel gyógyszerszedés mellett újra megjött. ömlik, fáj 4. napja, mit tegyünk?
- 8 éves lányomnak szinte minden éjjel rémálma van!!