Lányok, asszonyok "jó hír"! :) (beszélgetés)
Igen biztos ők is paráznak.
Lehet, hogy még jól is jön neki, hogy nem lehet diót törni a melleimen az csak még jobban frusztrálná őt is! :)
:)
Hát igen!
Nézd nekem (lekopogom) a többi részemmel nincs bajom. Se alakra se arcra, semmire.
Én könnyen ismerkedtem eddig is csak az egyetlen dolog ami zavart a melleim. Szóval én ezért fektettem erre most a "hangsúly", mert a többivel nem volt gondom. (szerencsére)
De jó, hogy ezt leírtad. :)
Nekem is körte formájú amúgy! :)
Abban bízom én is, hogy egy fenék egy láb és főleg egy arc tud dobni az összképen. :)
ez így van :)
Főleg, ha nem csak elfogadja, de még tetszik is neki :)
Igen ez igaz, de nekem, ha azt érzem, hogy elfogad egy férfi így és nem probléma neki akkor rólam nagy kő esik le ezáltal és felszabadultabban tudok viselkedni, könnyebben elfogadom magam.
Mert egy mell azért nagyon fontos rész egy nőn.
Értelek.
Viszont, ha emiatt problémáid vannak, az zavarhat be egy kapcsolatban, nem maga a lógó mell.
Én így gondolom.
Ha elfogadod magad, az látszik rajtad, és onnantól ez a kérdés fel sem merül.
meg ez önbizalom kérdése.
Persze, hogy a férfi (jobb esetben) elfogadja a feleségét úgy is, ha meg van ereszkedve, de a nő nem biztos, hogy meri vállalni magát. Nem?
Ez komoly?
Én úgy gondolom, ha valaki szeret vagy tetszem neki, akkor így fogad el. Pedig két gyereket szültem, és a melleimen is látszik, mégsem okozott ez gondot soha.
Az a férfi, aki ilyen szempontok alapján választ, vagy dönt, nem is érdekelne:)))
Indítottam régen egy fórumot "lóg a mellem" címmel.
Ez engem évek óta zavar és kíváncsi voltam a férfiak véleményére is.
Szégyen ide szégyen oda feltettem magam egy szexoldalra (arc nélkül) és kíváncsi voltam a véleményekre. Teljesen látható ott a mellem 2 képen is és igencsak hatott rá a gravitáció. Pár nap alatt közel 100 levelet kaptam és nem "csöpögős öregúraktól", hanem jó pasiktól is. :)
Volt aki privátban küldött magáról képet és tényleg oké volt mindenhogy. Nagyon sokat megkérdeztem, hogy nem zavarja e, hogy lógnak a melleim. Két választ kaptam:
1, ha zavarna nem írtam volna és így szép és természetes...
2, semmi baj nincs a melleiddel, ilyet sebész nem tud csinálni ezt Isten is így teremtette. :)
Hát Isten nem így teremtette, mert azóta fogytam 2x 6- 8 kg, de baromira örülök, hogy nem probléma se idősnek se fiatalnak, ha egy nőnek meg van ereszkedve a melle.
Gondoltam megosztom veletek, hátha valakit ennyire zavart, mint engem.
Ja és tudom, hogy egy ilyen oldalon nem szerelmet keres az ember, de minden esetre nem kizáró ok a férfiaknál egy logó mell!
További ajánlott fórumok:
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Lanyok, Asszonyok segitsetek!
- Sziasztok lányok, asszonyok, csajok, szép napot nektek hogy vagytok?
- Budaörsi Lányok, nők, asszonyok! Hobbi szintű kézilabdázásra keresek emberket!
- Baháí vallású nőket keresek, szeretnék ilyen vallású lányokkal, asszonyokkal beszélgetni
- Olyan lányokat, asszonyokat várok ide, akik mióma, /miómák/mellett sikeresen kihordták a terhességet, illetve műtét után sikerült a bébi