Lánykám rajzai (9 éves), vélemények (beszélgetés)
SZia!
A harmadik képet azt teljesen fejböl rajzolta.
Nem képröl.Csak a kis fejéböl pattant ki a kép.
többi munkája is ilyen érdekes szin és formavilágú.
Köszönöm a véleményed.
Örömmel olvassa kicsim is.
Vikikeeee
a másolást úgy érettem,hogy képet nézett,és azt másolta le,tehát nem fejből rajzolt:)
az iylen típusú kézügyesség,h lemásolni rajzfilmfigurát,ez nem oylan ritka,osztályonként 1-1 gyerek biztos tud iylet.
ahogy írtam:ha egyedül,fejből rajzol érdekeset,gazdagot,na az tényleg figyelemreméltó.
(akkor gondolom,azt az érdekes technikát is a rajzsuliban mutatták neki,ahogy a klimt-szerű képet készítette.ami megint szép tényleg,de azért nem mindegy,hogy ő maga találta ki,vagy mutatták neki)
Jó helyen van a rajziskolában mindenképp:)büszke lehetsz rá.
SZiasztok!
Mindhárom rajz szabadkezi rajza lánykámnak.Rajzsulis, s rajztagozatos iskolába jr.
Köszönöm mindannyiótoknak, hogy ilyen szépeket irtatok.
A vuk-osok szabadkézzel lettek megrajzolva 8-10 perc alatt, az absztraktabbik meg többórás egyedi lakosa kicsimnek.
Köszönöm a véleményeket, elolvastatom őket a Kisnyommal.Örülni fog nekik.
Köszönöm mégwegyszr.
Tényleg szépek,és igen..a harmadik..már amennyiben egyedül készítette,és nem másolta a kompozíciót.
Félre ne érts,mindenképp nagyon ügyes,ha nem másolta a 3.at,akkor több,mint ügyes.
Járasd rajzkörbe,vagy rajzoltasd úgy,hogy nem másol..pl.különböző állatokat,évszakokat,jól kidolgozva,szinesen,sokféle figurával..így fejlődhet.
Nekem is a 3.kép tetszik :)
A többi is jó,pláne hogy 9 éves!
hát én se...ezt csak a tesom génjeiben van benne...nekem nem jutott :D
anyámék neki tartogatták :)))
de nagyon jó volt nekik ott kint...bent Disneylanden belül szálltak meg...és még a városnézőbe is elvitték őket eiffel torony meg az összes többi...szóval jól berajzolta magát :))
Született tehetség!!!
Ez az amit nem lehet megtanulni majd a képzőművészet gyakorlatában:
- az ösztönös, hibátlan kompozíció
- arány és egyensúlyérzék
- intuitív és kreatívan egyedi
és végül benne van a lényeg: a lélek és a varázslat.
Ha elég erőteljes személyiség a gyerek, és a szülők is megértik és segítik, akkor ez a tehetség nem vész el az oktatás sűrűjében.
:) Nagyon ügyes a lányod!!! :)
Érdemes lenne rajzos suliba mennie!!!!
még sokra viheti! :))
Egyetértek!
Nekem is Klimt ugrott be!
Tehetséges a kislány.
Ismétlem a többieket, a 3. zseniális.
De a többi is szép, főleg egy 9 évestől.
További ajánlott fórumok:
- Csajok segítsetek, 2 éves lánykám rágja a körmét, hogy tudom leszoktatni róla?
- 4 eves lanykamnak talyog van az elso fogan, valakinek van tapasztalata?
- 5 hónapos és 8 napos lánykám még mindég nem fordult meg, pedig lökdösi magát oldalra néha fordul, de tovább nem! Mikortól nevezhető gondnak?
- Ha jön a foga a lánykámnak akkor lehet láza?
- Lánykám elmúlt 2,5 éves, de csak úgy eszik, ha én etetem, ha nem akkor nem eszik, pedig már tud enni egyedül. Tanács?
- Csalankiutese van a 3 eves lanykamnak...