Lánybúcsú:) (beszélgetés)
Nem is kell mindennek az ivászatról szólni!:) Elég ronda, ha egy nő be van rúgva.
Ez a rúdtánc óra jó ötlet! Akár a menyasszonyt be is lehet fizetni egy hónapra, hogy készűlhessen a nászéjszakára.:)
Egy barinő lánybúcsúján a csajok délután elmentek egy rúdtánc órára :-)
Szerintem ez is jópofa, bár nem iddogálós.
Az én lánybúcsúmon olyan volt, hogy kérdéseket tettek fel a vőlegényemről, amikor helytelen választ adtam, inni kellett egy felest. De gondolom ez mindenhol van :-)
Mi is összefutottunk a fiús csapattal, útközben adtak a csajok egy kis füzetett és az utcán abba kellett gyűjtögetni a jókívánságokat a járókelőktől. Voltak érdekes emberek a hétvégi éjszakában, még egy jóssal is összefutottunk :-D
Sziasztok !
Annyi az alapötlet amiről a menyasszony is tud, hogy összejövünk csajok aztán tartunk vmi kis lájtos bulit...a kiinduló ötlethez még hozzá tartozik ,hogy úgy tervezik a fiú csapattal,hogy vmikor összefutunk az éjszaka folyamán velük is és úgy folytatódik tovább a parti...de mégis szeretnénk vmi meglepetést okozni a menyasszonynak...milyen ötleteitek vannak ? a vetkőzős fiún kívül :) köszi
Sziasztok!
Mostanában volt a lánybúcsúm, amit a barátnőim szerveztek nekem. Nagyon jól sikerült, egy igazán különleges este volt. Petrezselymet kellett árulnom a villamoson, aztán alárásokat gyüjtöttem a csajoktól kapott “még egy hét szabadság “ feliratú pólómra. Ezután következett az est fénypontja, a szokásos Chippendale táncos helyett a barátnőim 3 fiatal srácot hívtak meg, akik pszilluzionisták, és fantasztikussá tették az estét. A velünk töltött egy óra alatt olyan szinten elkápráztattak bennünket, hogy azt egyhamar biztosan nem felejtjük el. Ha nem a saját szemünkkel látjuk, biztos nem hisszük el. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy merjen eltérni a megszokott programoktól, mert megéri!! Kivánom, hogy mindenkinek ilyen jól sikerüljön.
:)
Most azt is csinálom:)))
Nincs sok kedvem dolgozni:))
Igen..:))Nagyon jó volt:))
Reggel fél 6-kor értünk haza:))
Hát...Kb még két nap,mire kipihenem:)
Hosszú idő óta ez volt az egyik legjobb buli,amin részt vettünk..:)
Kivéve a húgoméké:))))
Ezek szerint az is jól sikerült :))
Örülök neki! :)
Jaj....Nagyon jó:)))
És tegnap volt a lakodáré:))
Megcsináltattam a szalagot....:))
Vagyis hétvégére lesz kész.
Remélem tetszeni fog neki:)
Az is nagyon jó ötlet:)))))
De sztem annyira nem takarná..
Lehet megcsináltatjuk a szalagot is,aztán ha nagyon takarná a pólót majd leveszi:))
Úgyis azt csinálja amit mi mondunk:))))))
Az az igazság,hogy szeretnénk ha nagyon élvezné az estét,és tetszene neki minden:)))
De véleményed szerint sok a póló+szalag együtt??
Egy kicsit igen....:)))
De nem nagyon...:))))))))))))
A pólón az lesz,hogy "többé szingli nem leszek"..
De ugye szeretnénk a szalagot is:)
Póló is lesz:))
de ez nagyon jó ötlet...:))))))))
Olyat már láttam,hogy a hátuljára írják..
De előre???:)))
kapott pólót is azon pedig
Leánykorom utolsó édes pillanatai .......
felírat volt
Eladva
:)
Sziasztok!
Barátnőmnek lesz a lánybúcsúja jövő héten,és szeretnénk neki szalagot csináltatni....
Van ötletetek a szöveghez??
További ajánlott fórumok:
- Minden ami a lánybúcsúval kapcsolatos...
- Chippendale fiút keresek lánybúcsúra, tudnátok ajánlani?
- Ma lessz a lánybúcsum.Meglepinek kapom.De nekem kell valamivel készülnöm?
- Mit lehet venni lánybúcsúra?Mennyi pénzt lehet adni nászajándék helyett?
- Milyen ajándékot illik vinni a lakodalom előtti lánybúcsúra a menyasszonynak?
- Legény- és lánybúcsú meghívók