Legény- és lánybúcsú meghívók (beszélgetős fórum)
Köszi!
Végül összeállt a kép, már a nyomtatással is végeztem és csak össze kell pakolni:-)
Egy picit átköltöttem egy szöveget amit a neten találtam:
"Már csak néhány napig vagyok szabad, használjuk ki!
Persze tudjátok, én nem leszek papucsférj/rabszolga-feleség, de most itt az utolsó alkalom, hogy még szingliként tomboljunk, táncoljunk, énekeljünk, nevessünk, bulizzunk!
Helyszín:
Időpont:
Program: Buli a reggeli napsütésig!"
Szerintetek ez milyen lenne? Egy pezsgődurrantásos háttérrel kinyomtatva valamilyen bulis, szép formában???
Várom a véleményeket!
Köszi a gyors választ, aranyos vagy:-)
Igazából mi magunk szervezzük a legény- és lánybúcsút saját magunknak, nyilván a programokról a barátok, barátnők gondoskodnak, de a helyszínt, az italokat és az ételt mi álljuk.
Az esküvői meghívókat már átadtuk és tegnap pattant ki a fejemből hogy tök jó lenne külön kis meghívót adni a meghívottaknak, így maradna egy emlék arról is.
A neten sajnos nincsenek erre szövegminták, az agyam pedig még nem pörög, de hátha beugrik még valami frappáns szöveg:-)
Köszi a segítséget!
Szia!
Én semmi különöset nem csináltam, e-mail-en az alábbit küldtem:
"Sziasztok!
Nekem jutott a megtiszteltetés, hogy megszervezzem xy lánybúcsúját.
Az időpont július 4-e lesz.
Szeretnék érdeklődni, hogy kire lehet számítani, hogy eljönne?
Javaslatokat szeretnék kérni az alábbiakra:
Helyszín: xy annyit kért, hogy táncolni szeretne- én a z helyre gondoltam, de szívesen fogadok ötleteket.
Vacsizni menjünk-e el előtte valahova?
Milyen játékokat, kellemes időtöltést szeretnétek, javasoltok?- neten sokmindent lehet olvasni lánybúcsúkról.
Piálni menjünk-e el előtte valahova-esetleg találkozhatnánk a xy-nál is és oda vinnénk otthonról a piát, hogy olcsóbb legyen.
Ajándék: Gondoltam közösen jobban kijönnénk anyagilag, de persze nem zárkózom el attól sem, ha mindenki maga akarna ajándékot hozni. Ha közösen vennénk meg, akkor ki mennyit szánna rá? Max 1000 Ft-ban gondolkodom. Lehet egy nagyobb dolgot is vásárolni, vagy pedig több apró hülyeséget, vagy hasznosat, a lényeg, hogy jól mulassunk az átadáskor!
Lehetne esetleg egyenpólót nyomtattatni Lánybúcsú felirattal, vagy valami poénos szöveggel, akár xy-nak tőlünk elütőt….
Úgy szokás, hogy az este folyamán nekünk, meghívottaknak illik fizetni a xy fogyasztását. (Készüljetek, mert sokat fogyaszt! J)
Egyenlőre várom a válaszokat.
„Válasz mindenkinek” –gombot megnyomva mindenki láthatja a válaszodat!
Természetesen xy-nak ne beszéljetek ezekről a dolgokról, meglepetést szeretnénk csinálni! Amennyit tudnia kell, azt el fogom neki mondani…."
A névsort a menyasszonytól kaptam.
És akkor erre válaszoltak.
Remélem segítettem!
Sziasztok!
Legény- és lánybúcsúra szeretnék meghívót készíteni a barátainknak, de sajnos semmi ötletem nincs a szöveggel kapcsolatban.
Tudnátok segíteni?
További ajánlott fórumok:
- Minden ami a lánybúcsúval kapcsolatos...
- Chippendale fiút keresek lánybúcsúra, tudnátok ajánlani?
- Ma lessz a lánybúcsum.Meglepinek kapom.De nekem kell valamivel készülnöm?
- Mit lehet venni lánybúcsúra?Mennyi pénzt lehet adni nászajándék helyett?
- Milyen ajándékot illik vinni a lakodalom előtti lánybúcsúra a menyasszonynak?
- Mit ajánlotok lánybúcsúra?