Lábtörés miatti műtét után meddig kell kórházban lenni? (tudásbázis)
Szia
Hogy van a Párod?
Nekem azonnal megműtötték, nem vártak vele napokat. Azért is érdekes hogy neki miért kellett?
Üdv
Heni
És akkor az a dudor a köldökénél mitől van?
Ha műtik a törést, akkor lehet, hogy egy darabig fekvőgipsze lesz, és akkor jobb, ha mindenképpen betegszállító viszi haza.
Kulcsot hagysz nála, a betegszállítók a fekvőbeteget az ágyba téve hagyják ott. (Volt így, hogy már nem volt szabim, attól a férjemet még szépen hazahozták.)
Én vasárnap este törtem el a lábamat, aznap műtöttek, kedden délelőtt már mehettem haza.
Jobbulást kívánok!
Hétfőn már 28. van. Szóba hozhatjátok esetleg a sérv gyanút is, mert a gipszes lába miatt a november eleji időpontra úgyis csak betegszállítóval mehet elvileg.
Elviheted autóval, ha úgy alakul, de a betegszállító egyből beviszi a rendelésre. Inkább hazahozni lenne értelme autóval, ha a sérv miatt nem akarják rögtön bent tartani.
Egyszerűbb lenne megnézetni, ha már ott van a sebészeten...
A töréstől is függ, hogy mi lesz a műtét eredménye.
Egyébként az orvos jobban meg tudja mondani, mire számíthattok, mert az sem mindegy, melyik csont tört el.
Ilyen műtét nem volt, de 2 hónapja volt a családban altatásos váll műtét. Vasárnap du. kellett bemenni a Klinikára, hétfőn altatásban történt a műtét, kedden hazamehetett a beteg.
Orvos, kórház függő is. Gyors felépülést a párodnak!
További ajánlott fórumok:
- Mi a menete a MÁV Kórházban az egészségügyi küret műtétnek?
- Vállalnátok a műtétet ilyen előzmények után, ebben a kórházban?
- Petefészek-ciszta műtét után meddig kell kórházban lenni?
- Mandulaműtét után kórházban töltött idő?
- Mütét előtt milyen hashajtót érdemes bevenni, hogy a kórházban ne kelljen ágytálat igénybe venni?
- Orrsövényferdülés miatti műtéthez kit ajánlanátok a Honvéd kórházban?