Laborértékek alapján most sem sikerült...................? (tudásbázis)
a terhességi teszt is HCG teszt, az miért nem felel meg?
ráadásul könnyebben hizzáférhető és olcsóbb, mint egy vérvételes.
HCG
Ár: 1800 Ft
Eredménykiadás: 1 munkanap
TÖK JÓ, ENNYIT NAGYON MEGÉR!
Értem!:)
Nekem kamaszkorom óta rövidebbek a ciklusaim, mondjuk nekünk egyik lány sem jött össze néhány hónap alatt, de extra hosszú időt sem kellett várni, mindig az életkorom szerinti átlagos statisztikát hoztuk. Csak hát a várakozás!!!! tudom.
Hiába rövidek a ciklusaid, peteérésed van, egyébként nekem is ennyire rövidek, két gyerekem van, ne add fel!
Megjegyzem én is mindkettő előtt elmentem hormonvizsgálatra, hogy biztosan rendben van-e minden, mert az első után még rövidebbé váltak a ciklusaim (előtte volt 24-25 napos, ami berövidült 22-23 napossá).
Szorítok! ++++
Még várj két napot, és tesztelj újra.
Még csak a 8. dpo-n vagyok. Teszt ma még negatív. Azt olvasgatom (már belebolondulva lassan), hogy nőnie kell az ösztradiolnak is....
Azért nem hcg-t nézetek, mert az endokrinológus kérte ezt a vérvételt a rövid (22-25 napos ciklusaim miatt).
Köszönöm a válaszokat.
19. ciklusnap:
Ösztradiol: ...............212,4 pmol/l
Progeszteron............35,8 nmol/l
LH..............................3,3 U/l
FSH............................6,0 U/l
21. ciklusnap:
Ösztradiol: ...............202,9 pmol/l
Progeszteron............43,5 nmol/l
LH..............................2,3 U/l
FSH............................5,5 U/l
A progeszteronon kívül minden csökkent egy kicsit. Terhes akkor ezek szerint ebben a ciklusban nem lettem??? Milyenek ezek az értékek?
További ajánlott fórumok:
- Ha a válást most adtuk be közös megegyezés alapján, akkor kb mikorra tűzik ki az első tárgyalást?
- Vas laborértéke 2. Az nagyon alacsony?
- A laborértékek szerint lehet vérszegény?
- Ha most elhagynám jelenlegi munkahelyem egy újért, és ősz körül babát vállalnánk, az előző vagy az új munkahely alapján járna a gyed?
- MNYP most megint választani kell annak aki tavaly maradt, de mi alapján?
- Emelkedett vas laborértékkel van valakinek tapasztalata?