Lábfájásra milyen hatóanyagú fájdalomcsillapító használ? (tudásbázis)
Jobban jönnék ki, ha nem az ecetes víz lenne hálás, hanem én, - vagyis a lábam!
Nekem a jégzselé használ, - bedörzsölés után azonnal hat.
Ez újabb divat, és tuti nem esik annyira jól, mint a meleg fürdő.
A hatása még nem bizonyított.
Hogy lehet a víz hálás?
Én készséggel elhiszem, hogy az ecetes víz nagyon hasznos. Én tuti messze futok tőle.
Na ugyi, hogy milyen jó a meleg lábvíz.
Mondom én.
Piroska, a Te esetleges lábfájásod azért mégis más, mint valakinek, aki valószínűleg fiatalabb is, egy szokatlan adag gyaloglás.
Ha "csípőtől a lábujjáig fáj" a lába, akkor az inkább izomláz-jellegű, nem kell rá bogyót bevenni.
A sportolók ritkán vannak izomfájdalom nélkül, de ettől még nincsenek tele csillapítókkal.
Hát nevessetek ki nyugodtan,de ha nekem fáj a lábam,fogok egy lavór jó meleg vizet,öntök bele ecetet,és addig áztatom a lábam még a víz el nem hűl.
Jobb mint a gyógyszer az tuti.
Ibumax de lehet a krem is segitene.
Pl lobalzsam vagy diklofenak krem
No ezt nem értem.
Annyira magas a libidód, hogy nem lehet veled bírni és ezt szeretnéd csökkenteni?
Bármikor segíttek ha erről van szó. Már küldöm is a képet, ha szeretnéd. :))
Nekem szinte mindig segítenek.
Az Ibumaxot menstruációs fájdalomra szoktam bevenni (+No-Spa), a Cataflam fejfájásra jó nekem, a Rubophen pedig lázra vált be. A Donalgint még régen írták fel egy szájsebészeti műtét után, de még sosem vettem be belőle.
Persze elképzelhető, hogy komoly betegségek esetén tényleg nem sokat érnek. Szerencsére ebben nincs tapasztalatom.
Milyen igazság? :D Hogy mindegyik tájékoztatójában írják a reumatológiai és izomfájdalmakat?
Tapasztalat érdekelt, hogy melyik hatóanyag jó erre. Mint ahogy erős fogfájásra sem paracetamolt veszünk be általában. Nekem még nem fájt így semmim. Érted? Azért kérdeztem.
További ajánlott fórumok:
- Hangosan szülni vagy csendben "tűrni"? Fájdalomcsillapítással vagy anélkül végigcsinálni?
- Rettentően fáj a fülem. Fülcsepp van, fájdalomcsillapítót is vettem be, meleg só is megvolt. Mit csináljak?
- Ha van lehetőség szenvedés nélkül szülni, miért utasítja el a kórház a fájdalomcsillapítást?
- Szülés fájdalomcsillapitó nélkül hagyományosan?
- Mitől fájhat a tarkóm már 4-5 napja, ha a vérnyomásommal nincs semmi baj? Fájdalomcsillapító nem használ, csak fekve jó.
- Hol vásárolhatnék derma rollerhez használható hatóanyagokat magánszemélyként?