igazából elég sajnálatos dolog, hogy az orvos nem próbál valamit tenni ez ügyben...
Lábdagadással én is szenvedek, az igencsak jelentős túlsúlyom miatt. Én akkor azt szoktam csinálni, hogy cipőt, vagy papucsot húzok( Még ha nehezen megy is bele olyankor a lábam) az valamelyest leszorítja a duzzadást, és utána sokkal jobb.
Nálam ez a leszorításos dolog szokott olyankor beválni.. de hogy ennyire súlyos esetnél érdemes-e ezzel próbálkozni?... Hm.. Nem tudom.
Amugy antibiotikummal kicsit javult, de hát nem lehet állandoan azt szedni. Sajnos a lába a duplájára van dagadva, 130 kilós és toloszékkel közlekedik, csak pár lépést tud tenni, azt is járókerettel. Nem tudom, hogy jó ötlet volna e bekötni.
Betegápoló vagyok és a páciensemnek, sajnos olyan sok víz van a lábában, hogy a bőrőn keresztül folyik ki, kicsit bepirosodik a bőr, kicsit mintha sebes lenne és gyöngyözik belőle a víz, már 4 helyen. A doki persze nem csinál semmit, nem tudom volt e valaki igy, vagy látott e valami hasonlót. Valami tipp? Mivel kenjem, vagy ne kenjem, jo a puder, vagy nem jó a puder? Haggyam szabadon, vagy kössem be?