Küzdjek érte, ha úgy érzem, ő az igazi? (beszélgetés)
:DD
persze,hogy elvicceli szegény...mást már úgy sem tehet:)
Hát, köszi, akkor jól éreztem. :) Viszont az általad indított fórumokhoz ezentúl nem szándékozom hozzá szólni... :) Mert elvicceled a saját dolgaidat, ergo hülyének nézel másokat. Ezer meg ezer téma van itt, ahol nem csinálják ezt.
Azért sok sikert pasi ügyekben.
Nem tudom, miért nem tűnt fel nektek, hogy a vége felé már elvicceltem, nem vettem komolyan a fórumot. Az írásaimból azt hiszem, lehetett volna következtetni.
Természetesen tudom, hogy semmi esélyem nála, és nem is lesz, illetve ha ő akarna valaha bármit is, már kétlem, hogy kialakulhatna köztünk egy kapcsolat.
Eddig nem kezdeményeztem soha, nem mutattam ki, ha bejön egy pasi, most ez egy kivételes eset volt, amit tudom, hogy túlzásba vittem, de hát istenem. Egyszer megpróbáltam, nem jött össze és kész. Ő előtte égtem be csak. Nagyjából ismerem a pasik észjárását, tudtam már akkor, hogy nem jól cselekszem, mikor 'zaklattam' a levelemmel, csak akkor úgy éreztem, írnom kell neki, mert mi vesztenivalóm van. Még a mai napig gondolok rá, eszembe jut, és elmosolyodok, hogy hogy képzeltem, hogy egy komoly, okos férfi eltudna velem képzelni akármit is - de legalább egy találka összejött -. Nem árt, ha szokom a 'randikat'. :D
Egyébként, most megint megtetszett egy pasi (nem annyira, mint akiről most eddig szó volt). A baj, hogy gyereke van, de a munkahelyemen mindig keresi a társaságom, sűrűn mosolyog rám, és a mai nap már bókolt is. :D Hasonló karakterek egyébként.
Lehet, jobb lenne törölni ezt az egészet (már ha egyáltalán van rá lehetőség), bár tőlem elfér.
Köszönöm, akik hozzá(m)szóltak, segítettek, tanácsot adtak, felnyitották a szememet, és mikor kellett, megmondtátok őszintén, hogy mi van. :)
Market; nem bántottál meg, jól látod a dolgokat, nem is lehetne belekötni. ;)
Tudod mit jelent, ha valaki az igazi? Mit jelent az szerinted? Mert van egy olyan érzésem, hogy halvány lila gőzöd nincsen róla, és csak azért gondolod így, mert éppen van egy pasi, aki tetszik neked messziről...
Én már nem vagyok benne biztos, hogy komolyan gondolod ezt a fórumot. Olyan mintha szórakoznál.
Ó, persze, szerintem majdnem mindenki volt naiv, butuska, és szerelmes, de azért ez már túlzás. Főleg, ha arra gondolok, hogy gyakorlatilag egy idősek vagyunk ezzel a lánnyal, és még mindig nem tudja, hogyan működnek a fiú-lány dolgok? Vagy tudja, csak nem érdekli?
Én kb. 15 évesen gondolkodtam ezen a szinten, aztán szép lassan rájöttem magamtól a dolgokra.
Na de tényleg, abba hagyom, mert nem akarom megbántani...
Minden estre ha pasi lennék ezzel a mentalitással nem kellene hosszú távra, egy menetre meg azért nem, mert félnék, hogy zaklatni fog, és nem tudok majd megszabadulni tőle, mert matrica.
Jajj de unalmas már az egész, már bocsánat.
NEM KELLESZ NEKI! És így lesz ez 10-20-30 év múlva. Ha egy pasi akar valamit egy nőtől, akkor lép. Azért pasi!
Ha csak egy röpke menetre is kellenél akkor már rég lépett volna - de még arra sem kellettél...
Bocsánat, ha durva voltam, de nem szeretem ha valakinek nehéz a felfogása, és nem ért meg dolgokat...
Késő lenne, ha esetleg (tudom, hogy nem) kellenék még neki valaha, mondjuk úgy 10 év múlva. :D
Arra írtam, hogy addigra már lenne pasim, és hiába akarna tőlem akármit is.
Tudom, hogy fogok találni mást, akivel összeillünk, de én az a baj, nagyon válogatós vagyok, és sajnos nem találok olyat, aki bejön. Aki viszont az esetem, annak én nem kellek. Úgyhogy erről ennyit, azért reménykedek még. :D
Természetesen nem hülye pasi, hogy ne vette volna észre, hogy bejön nekem. :D Élőben is mondtam neki, hogy szimpatikusnak találtam.
Már nem fog keresni, tudom, de titkon persze, hogy reménykedem, hogy egyszer hátha megkeres - csak akkor már lehet, késő lesz!? :)
Ez hülyeség" Szeretném, ha nem lenne olyan biztos benne, hogy odáig vagyok érte."Ha valaki szeret téged ez a legjobb dolog ha kimutatod szerinted ,hogy vegye észre ?Legfeljebb rájössz nem ért ennyit az egész vagy megérte .Én mindig őszinte vagyok a hülyeség határáig is :)
Tegnap láttam este, ahogy leszállt a buszról. :(
Megéreztem, hogy rajta lesz, és mondtam barátnőimnek, hogy gyerünk el a buszmegálló felé, nagyon nézett a kocsi felé (szerintem megismerte az autót :D), remélem engem nem vett észre.
Szeretném, ha nem lenne olyan biztos benne, hogy odáig vagyok érte.
:( azt hittem, hogy ma már könnyebb lesz, de tévedtem :|
eszembe jutott, ahogy sétáltunk az esőben :'(
További ajánlott fórumok:
- Ti miből tudtátok, hogy a párotok az igazi, éreztétek, hogy neki igent kell mondani? Párom megkérte a kezem, imádom, akarom őt de...
- Elvált pasi, lány gyerekkel, oda van érte. Nekem azt mondja, szeret. Néha nem érzem.
- Mit csináljak, ha őrülten magányos vagyok, nincs senkim és annyira nem látom már a saját jövőképemet, hogy úgy érzem nincs értelme semminek?
- Nincs önbizalmam és nem érzem értékesnek sem magam.
- Belefáradtam az örökös vitába, harcba, hogy küzdjek érte....
- Szeretek örömet okozni, bár úgy érzem, hogy nem értékes ez ma már.