Küzdelem a rákkal, az élettel (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Küzdelem a rákkal, az élettel
Nem vagy egyedül ezzel az érzéssel, mint ahogy azzal sem, hogy mi emberek erősek vagyunk és kibírjuk azt, amit az élet ránk mér! Ne feledd: csak azt kapjuk, amit el tudunk viselni és soha nem lehet előre tudni, hogy vajon micsoda lelki-testi fejlődésen is megyünk egyúttal keresztül! Sok új helyzet, ez idáig elképzelhetetlen megpróbálások, megpróbáltatások és sok- sok olyan ember, aki Melletted áll (!! ) és fogat összeszorítva hisz abban, hogy minden, hangsúlyozom: minden! jóra fordul!
Ezt elsőként bizonyítva, ismeretlenül kívánok Neked és Mindenkinek Erőt, Kitartást, Hitet ahhoz, hogy a kéretlen, de kijelölt úton bátran haladjon végig!
Ölelés és most figyelj!
Édesanyámnál majdnem ugyanezeket mondták. 2 héttel ez előtt azt hittem, velünk ez nem történhet meg. Soha nem volt a családunkban ilyen betegség, sebezhetetlennek éreztem magunkat.
Aztán beütött. Nem kérdezett, csak jött és tarolt.
De: Nem visz mindent! Egyszerűen, nem engedem és látom magam előtt a jövőképet sok - sok mozaikban, amiben együtt vagyunk Anyuval és mindenfélét csinálunk. Tegnap, miközben egy durva vizsgálatra vártunk, csináltunk egy új szabályt. Mindenkinek el kellett mondania egy vicces esetet, ami vele történt meg. Tudtunk mosolyogni és Neked, Nektek is ezt ajánlom! Tudjátok pontosan, hogy mennyit fog segíteni!
és akkor jöjjön most az, amit feltétlen el akartam mondani és tulajdonképpen ezért is regisztráltam ide.... elmentünk egy olyan helyre, ahol képesek a DNS -ből megállapítani melyik gén, géncsoport a felelős a folyamatos osztódásért, mi az ami elromlott.
Nekünk ez megrajzolta azt a jövőt, amit követve plussz erőt kaptunk és megingathatatlanul kitartunk amellett, hogy megcsináljuk, nem győzhet le semmi!
Higgy! Láss! Győzz! Hajrá Lányok és Fiúk!
Nyugatról jönnek ide kezelésekre, mert az itteni orvosok szaktudása is ugyanolyan színvonalon vannak mint ott, csak a kórházi ápolási körülmények rosszabbak. De itt is vannak VIP-es szobák, csak meg kell külön fizetni.
Kivétel csak a tüdőtranszplantáció, amit itt még nem végeznek.
Nekem kismedencei sugárkezelésem volt, az adható maximális dózissal (+ még belső is), de a bőrömön a kezelések alatt sem látszódott semmi, és most is olyan, mint a baba bőre, de az ízületeimet tönkrevágta, csipőprotézissel riogatnak az orvosok a jövőre nézve. Nem tudom a lábamat a térdemen keresztbe rakni, és ha 10 percet állni kell, nagyon fáj a derekam. Elkezdtem jógázni, mert, nem törődök bele, hogy ilyen hamar ennyire beszűkült a mozgásom.
Természetesen a menstruációmnak vége, amit annyira nem is sajnálok, csak rengeteg negatív következménye is van. Amikor a dokinak említettem, a válasz csak annyi volt, hogy "ja, ez az élet ára".
Miomám is van, de arra azt mondta az orvos, hogy azzal nem foglalkozunk, hát nem nyugtatott meg.
És még sorolhatnám a sugárkezelés miatti bélösszenövéseket...
Soha nem panaszkodom, de itt most egy kicsit jól esett, hiszen egy cipőben járunk/jártunk.
Sziasztok!
Momo, olvastam a történetedet, és azt kell mondjam, hogy rendkívül erős voltál/ vagy és csak gratulálni tudok Neked.
Én is átestem egy rosszindulatú daganat műtéten, meg utána 2x4 nap kemoterápián is ( szerencsére csak ennyi volt, mert a második alkalommal nem bírtam volna ki az ötödik napot). Ez 2003 nyarán volt. A műtét után én azt mondtam magamnak, hogy meggyógyultam. Azóta tünetmentes vagyok.
Szia!
Köszönöm a jó kívánságokat!
Kedves "momo1979"!
Megkönnyeztem a történetedet, sajnálom, hogy ilyen fiatalon ennyi rosszat megéltél, de örülök, hogy sikerült legyőznöd a betegséged! Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz! Erős vagy, minden jót kívánok neked!!!
Sok boldogságot az új kapcsolatodhoz :) az a fontos, hogy szerencsésen alakult az életed :) és megtaláltad az Igazi társad, aki melletted van, szeret és támogat!
Puszi
Kedves Netty girl, Ági40109!
Nagyon köszönöm az én a és a családom nevében a jó kívánságokat és a bátorító szavakat.
Nagyon jó egészséget és hosszú életet kívánok neked és az egész családodnak!!! Szívszorító a történeted, de nagyon szorítok neked, hogy most már csak jó dolgok jöjjenek!!!!
A hit és az akarat nagyon fontos! Ezek a dolgok nálad meg is vannak!
Még egyszer minden jót kívánok!!
Szívből kívánom, hogy hosszú, boldog életed legyen, szeretteidtől körülvéve.
A rák rohadt egy betegség.
Anyu felgyógyult mellrákból (6 éve, kopp-kopp). Mai napig félve megy a féléves kontrollra, mi van ha kiújult????
Ami megütötte a szememet: neked se akarták elhinni, hogy valami baj van. Sógornőm ugyanígy járt. Hiába ment orvoshoz, hogy csomó van a mellében, elküldték vizsgálat nélkül, hogy a szoptatás miatt van (akkor volt három hónapos a gyereke). Fél éves volt a kicsi, mire kivizsgálták (addig vagy négyszer ment el orvoshoz!!!). Rosszindulatú daganat, áttéttel, agresszív fajta. Most már négy éves a gyerek, de a sógornőm még mindig kezelés alatt áll, mert hiába műtötték, kiújult.
Bettike!
Bízzál az orvosokban és a további kezelésekben.
Meg fogsz gyógyulni csak higgyél benne erősen.
Hidd el a pozitív gondolkodás, vidám gondolatok fél gyógyulást jelentenek.
További erőt és jobbulást kívánok!
Momo!
Teljesen megértelek miken mentél keresztül. Szerencsére a nagy akaratod és a hited nem hagyott el. Aranyosak a gyerekeid, és hidd el fel fogod tudni nevelni őket. Gratula a párodnak és a rokonaidnak.
További jó erőt, egészséget és sok-sok vidám pillanatot!
Nem.
Oda csak sugárra jártam.
Székesfehérvárra járok, a kemót is ott kaptam.