Kutyások! Fogyókúra, de hogyan? (tudásbázis)
O.K., köszi.
Egyébként nagyon diszkréten csinálja a koldulást, szépen beoldalog az étkezéseinknél, leül tisztes távolban és szenvedő arccal, mereven néz, időnként megnyalja a száját. Meg sem nyikkan. Az embernek elmegy az étvágya. Ha ilyenkor a helyére parancsolom, szófogadóan beül a vackába és órák múlva sem tudom onnan kicsalni. Egyszerűen besértődik. Nagyon gáz.:)
Köszi.
Azért különösen nehéz ez a kunyi-téma, mert soha az életben nem könyörgött a kajáért. Nem vagyok hozzászokva és teljesen kész vagyok attól, ahogy most néz rám esdeklő szemekkel. Ráadásul a gyerekeket sem egyszerű szemmel tartanom, hogy ne dobáljanak neki.:)
Ezen az oldalon vannak jó tippek.
Szerintem is legyél vele határozott. Kevesebbet kap és pont. (Bár, én is nehezen tartanám be... amikor kunyizik a kutyám, én is sokszor adok neki)
10 éves, gerincmeszesedés miatti végtagfájdalmakkal küzdő kutyusomat kellene kicsit diétáztatnom.
Ha a szokásos tápadag egy részét rizzsel helyettesítem, elérem a kívánt hatást?
Esetleg valami más tipp?
Mint írtam, a kora és a fájdalmai miatt az intenzívebb mozgás sajnos nem nagyon jön szóba...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan vegyem rá magam a fogyókúrára?
- Te hogyan hagytad abba a fogyókúrázást?
- Hogyan fogyjak le fogyókúrák és kondigép nélkül? Hogy kevesebbet egyek, nem sikerült.
- Hogyan adjam le a hasam, szülés után nem szorítottam le, de fogyókúrázni sem tudok, mit tehetnék, hogy lemenjen?
- Ki hogyan fogyókúrázik?
- Kérlek Segítsetek nekem! Irjátok meg, hogy kinek milyen fogyókúra vált be és hogy hogyan vitte véghez.