Kutyapanzió (beszélgetés)
Szia!
Örülök, hogy azért annak ellenére, hogy hideg volt a víz, jól sikerült a pihenés:)
Kutyuskád már jobban van lelkileg? Az enyémnek kellett egy kis idő, de már újra a régi:) Ő is ki volt éhezve, szerintem a bánattól nem evett :(
Szerintem nem egy helyen voltak. Mi egy családi házhoz vittük, egy kék (vagy kék tetős) ház volt. Amikor mentünk oda, láttam egy lovardát, lehet, hogy ti oda vittétek? Az a baj, hogy nem vagyok ismerős annyira Tárnokon. A tulajt Szilviának hívják, és volt ott egy férfi, de a nevére nem emlékszem.
De azt többen mondták, h Tárnokon két kutyapanzió van, szóval lehet, hogy ti máshol voltatok.
Szia
Nekünk is jó volt a nyaralás, bár a tenger hideg volt, így én nem igazán mertem bemenni, mert nem akartam, hogy a pocim begörcsöljön. De azért 2x térdig bemerészkedtem :)))
A sóskúti úti az a lovardánál van? mi oda vittük.
A tulaj amugy tök normális volt, csak Daisynk nem viselte jól.
Ja, és mióta hazajött, állandóan eszik:))) Tegnap annyi kaját kapott, amit általában 2napra szokott kitenni a férjem és befalta az egészet. Még hallottuk a hálóban (háló ablaka alatt van a háza, kajástálja), hogy a nyalogatás miatt ide-oda tolódik a tálja:)
Ja, és még a tésztát is megette, amit nyáron sosem eszik meg :)
Szia!
A nyaralás szuper volt, remélem, nektek is:)A mi kiskutyánk is itthon van már, a panziós hölgy hozta haza, hogy mikor megjövünk a nyaralásból, ne kelljen még kocsikáznunk érte, szóval rendes volt. A kutyi most már rendben van, először meg volt sértődve ránk. Fogyott is egy kicsit, mondta a tulaj, hogy nem nagyon evett a bánattól. De otthon bepótolta:) A panzióban az első egy-két nap szomorúbb volt, utána már feloldódott, és játszott a többi kutyával.
Azon gondolkodtam, hogy egy helyen volt-e a Te kutyáddal, mert Tárnokon állítólag két panzió van. Mi a Sóskúti útra vittük. Ti is?
Szia
Ma hoztuk haza Macisajtunkat. Mondta a tulaj, hogy evett, de nagyon bizalmatlan. Először még velünk sem állt szóba, aztán mikor leesett neki, h mi vagyunk azok, körbekörberohangált. Férjemet szabályosan lecsókolta:)
Fogyni nem fogyott, szerencsére.
Mostmár teljesen otthon érzi magát, megint olyan, mint régen volt. olyan kis édes, imádnivaló:)
Ja, amugy még azt mondta a panziós, hogy ideggyenge, azért ilyen félős, bizalmatlan. Kérdeztem, hogy amiatt alakult-e ki, mert elkényeztettük, de azt mondta, hogy annak semmi köze hozzá. Valszeg így született.
De ez mind nem számít. Az a lényeg, hogy már itthon van és a mienk:)
amúgy baromira hiányzott a nyaralás alatt.
Remélem jól sikerült a nyaralásotok. És kutyutokkal is minden okés.
Szia!
Mi ma visszük, remélem, azért nem lesz teljesen lelkibeteg. Majd ő is kap valami meglepit, ha megyünk érte:)))
Persze, ha visszajöttünk, megvitathatjuk a dolgokat:) Majd írd meg Te is, hogy viselte a kuutyusod.
Neked is jó pihit,
Cinci
Szia
Elvittük kuttyunkat és beadtuk. Szegénykém, nem tudom, hogy fogja viselni.
Mikor ott voltunk, akkor hoztak egy másik kutyát is, egy fekete, talán belgajuhászt (de ebben nem vagyok biztos). A gazdija mondta, hogy voltak már egy 3 napos beszoktatáson és hogy szegény kutyája nem evett ezen idő alatt.
Hát, én vettem 2 kg sertéscombot és amint hazaérünk elkészítem Neki és megyünk érte.
Már most hiányzik:(((
Nyaralás után tapasztalatcsere?
Jó pihit.
R.
Hát, én is tartok tőle, hogy hogy viseli majd szegénykém, de így legalább non-stop vigyáznak rá, amyg nem vagyunk otthon.
Nekem is szimpik voltak, remélem, minden rendben lesz, amíg ott lesz.
Mi is a tárnokit néztük. pénteken visszük, csak gondoltam előtte leinformálom.
mi a pasival beszéltünk és szimpatikus. csak a kenelt találom picinek a németjuhászhoz, de azt mondták, h viszik sétálni.
kicsit félek, mert még sose voltunk külön tőle.
Szia!
Mikorra kéne? Én szombaton viszem Tárnokra egy panzióba a kutyusomat, ha visszajöttünk a nyaralásból, szívesen elmondom, hogy milyen volt. Így előzetesen jónak tűnik, szimpatikus a hölgy, és ért is a kutyákhoz. Már voltunk egyszer "beszoktatni" :)
Cinci
Sziasztok
Péntektől keresünk németjuhász kutyánknak kutyapanziót.
Ismertek Diósd-Érd környékén megbízható jó panziókat?
Mit javasolnátok?