Kutyakozmetikába keresek kutyusokat, akiken tanulhatok. (beszélgetős fórum)
Továbbra is várom a szépülni vágyó kutyusokat!!!
Keress bizalommal!
Aktuális még? Írj privit és mindent megbeszélünk!
Valaki segítsen:
Golden retrievert szeretnék megnyíratni (pyoderma impetigo miatt) egyforma rövidre.
HOl találok Budapesten kozmetikust aki nem csak "fazont" nyír és kedves aranyos állatszerető...azaz érti a munkáját? :D
Így látatlanban egy alapos szőrkefélést végeznék az egész testén, előnyírnám, majd fürdés után megigazgatnám a lenyírt területet. A meleg valóban nagyon rossz nekik ilyenkor...
Mi legyen?
Csak az a baj, hogy nem értek hozzá, hogy mit kéne. A nyírandó hosszú szőrű shar-pei. (Bear coat)A nagy gond vele az az, hogy 2 fajta szöre van... a normál szőr, ami viszonylag ritka, tehát ha csak az van és rövid, akkor majdnem úgy néz ki mint egy kopasz kutya :) és e-mellett van neki ilyen báránybunda szerűsége, göndör gyapjúréteg, amit foltokban haladva dob le ilyenkor, kezdve a lába oldalán stb. Szóval olyan hülyén szokott kinézni ilyenkor, de nem megnyírni meg kegyetlenség, mert bár a napsütést szereti a meleget nagyon nem bírja, mert asztmás a pici. Ezért is szoktunk vele úszni járni, mert ha már picit melegebb van nem bírja a sétát.
Ja, akár házhoz is megyek ha kell!
A trimmelés az a folyamat, amikor a kutyát nem géppel nyírjuk, hanem az elhalt szörszálakat egy ún. trimmelőkés segítségével kitépjük, eltávolítjuk. Ezzel nem sérülnek a szőrben lévő velős állományok, így a szálkás, vagy drótszőrű kutyák durva, erős szőrminősége nem romlik.
Milyen fajtájú a nyírandó kutyus? Az a legegyszerűbb, ha megírod miket szeretnél rajta "csináltatni" és akkor úgy készülök :)
Szívesen megnyírom :)
Üröm.
Mi az a trimmelés?
Az egyik kutya hosszúszőrű, róla lenne esetleg csak szó, mert a karmuk kopik rendesen, fülüket úgyis kell állandóan tisztítani, meg ha büdösek úgyis megfürdetjük otthon :) meg szoktunk jobb időben úszni is kb hetente... csak én nem tudom egyenletesen levágni a szörét a hosszúszőrűnek, ezért gondoltam arra, ha nem túl drága lehet kipróbálnánk a kozmetikát :) amúgy a világ legnyugodtabb kutyájáról beszélünk, szóval úgy nem kihívás a dolog.
III. kerület. Mivel a te kutyusaid nem nyírósak, vagy trimmelősek, csak szem, fül,tappancs, bűzmirigy tisztítás, karomvágás, illetve fürdés szükséges, ezért olcsón kijön a kozmetikai igényük. Kutyánként 2000 Ft körüli összeggel kellene számolni. Merre laktok?
Hol dolgozol és mennyi lenne??? Ez egyenlőre csak kíváncsiskodás!
Már levizsgáztam és dolgozom, de szívesen vállalom. Aktuális még?
Aktuális még? Mennyi lenne és hol van helyileg?
Valakit éredekel kiadó kutyakozmetika?
Én uszkárt keresnék gyakorlás céljából... A IV. kerületben lakom, ide kéne hozni.
él még az ajánlat??? 2 shar-pei
Még mindig él az ajánlatom! Jelentkezzetek bátran, mindketten jól fogunk járni!
Már megnéztem, nagyon cuki :)
Akkor július 11 körülre nézek neki valami jó kis időpontot és egyeztetünk. OK?
Kép az a adatlapon..:)Így néz ki most.
Érden van egy kutyakozmetikus-ő nyírta is,trimmelte is,körmöt is vágott,tisztogatott:D Írtam,h nagyon el volt szegény hanyagolva,kellett a nagygenerál:)És nemrég vettük,szóval nem volt rendszeres a kozmetikába járás,ez volt a második.Egyébként 11-én volt,nagyjából jövő hónapban annak a környékén jó is lenne..
Ha egyszer lenyirják, akkor már nem lehet trimmelni rendesen. Vagy egyik részen trimmelik, a másikon meg nyirva van? Lényegében mindegy, ha ott lesz és látjuk élőben, akkor már többet tudunk. Úgyis mindig megbeszéljük a gazdival, hogy mit szeretne. Szabad kérdezni, hogy hova szoktad hordani?
Szia!Havi 1x.És mindkettő.(Nemrég vettük,nagyon el volt hanyagolva.)
Persze, beszéljünk meg egy napot, és lefixálom az oktatómmal. Hány hetente szoktad vinni? Trimmelteted, vagy nyirják?
Kedden este mindenképpen jelentekezek priviben és akkor meg is beszélhetünk egy időpontot.
Mi trimmelést is csinálunk ha a gazdi ezt kéri. Nagyon messze laktok? Egy megbeszélt napon esetleg nem tudjuk megoldani, hogy felgyertek?
Hm:)Nekünk is westink van,és ebben a hónapban már volt kozmetikusnál-mit ne mondja,vannak apró hibák rajta.
A jövő hónapban valamikor be tudnál szorítani minket?
Kép az adatlapon:)
én tuti hogy vinném csak nem Bp-n lakunk....
Am meg westim van és alig vállalnak trimmelést sajnos :S
kb 4 cm...atestén naon pici szokott lenni,a buksija pedig kölyök fazonú.Várom a jelentkezésed!
Üdv:Kata
Szia!
Kedden megyek legközelebb gyakorolni, megbeszélem a főnökömmel és jelzek. Most mekkora a szőre kb?
Szia!
Nekem vanegy yorkim,egész picire szokták nyírni,de szárnyalhat is akár a fantáziád..:-)
Mikor tudnád elvállalni?Üdv:Kata
További ajánlott fórumok: