Külső kontra belső? Hülyeség a szerelemre várni? (beszélgetés)
Több szempontból is undorító ahogyan és amit írsz, meg az is, amit csinálsz.
Szerintem hagyd ezt a palit, és mindenki jobban jár.
:DDD
Légy nagy lelkű, add neki! ;)
Ez vmi aranyásó maca paródia ?
:)
A 9 éves lányomban több érzelmi intelligencia van, mint benned!
Nagyon remélem hogy legközelebbi kapcsolatotban te leszel a rút kiskacsa akit szégyellni fog a kigyúrt szépfiú!
Drága kocsi, diploma, nagy farok.
Tipikus ribizli...
Én hagytam ott őket :) Az egyik beleszólt mindenbe, hogy mennyit beszélek a barátaimmal vagy mennyit vagyok otthon anyaméknál. A másik meg gyereket akart. A hamadiknak meg kicsi, hitvány volt a farka.
Igazatok van egyébként, új vibrátor kell. :)
Miért a félhomály?
Buta vagy, nagyon:(
A jó képű, izmos, jó autós, pénzes pasik ott hagytak? Miért?
Én ajánlanék neked egy nagyon nagy vibrátort, hogy meg legyen a kitöltöttséged, s azt nem kell félhomályban használnod. Mert igazán csak ez az egyetlen pozitívum, amit leírtál szegény srácról. A két kezű munkás is ér annyit, mint egy diplomás, mert ha nem lennének, akkor neked pl nem lenne ennivalód, vized, stb...Na de a sötétség látszik rajtad.
A srácnak igyekezz megmondani, hogy csak a "rúd" kell, semmi más.Remélem a kétkezű munkás embernek nem csak a fogai szürkések, hanem a tenyere is kérges....
Bizonyára a korábbi kapcsolataidban te voltál a "csicska", mert akkor most is tartana, ha annyira jó lett volna az autó, a pénz és a kinézet. Akkor téged használtak, mint egy rongyot, most te próbálod visszaadni egy téged ért sérelmekről nem tehető embernek.
Sajnálom, hogy ilyen nők vannak az életben, mint, de az vígasztal, hogy a Hoxán talán csak te vagy ilyen!
Igazából érzelemmentesen tartod, hogy szolgáljon, miközben te minden tekintetben lenézed, kivéve a szex, de azt is csak félhomályban. Roppant szánalmasan viselkedsz.
Mondjuk szembeköpném magam, ha egy másik emberről ilyenek írnék, miközben hitegetem, mert azt teszed...
Úgy látom, neked csak a külsőség számít, semmi más.
Őszintén szólva nem tudom, hogy lehet vele jó a szex, ha egyáltalán nem vonzódsz hozzá, hiába nagyok a méretei (talán mást képzelsz a helyébe?).
Egyáltalán miért mentél bele ebbe az egészbe, ha nem vonzódsz hozzá sem fizikailag, sem lelkileg? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy a lelke sem igazán fogott meg.
Ezzel csak a saját, és leginkább az ő idejét vesztegeted. Szakíts vele, szabadítsd fel őt, és keress egy újabb felszínes pasit, az való neked.
Akkor esetleg hagyd békén, hogy más mellett boldog legyen.
Neked amúgy milyen autód van? Milyen diplomáid? Mit dolgozol?
"csicskaként akar szolgálni engem"
ótvar vagy
Ja,es kedves forumindito.
1. Sokat képzelsz magadrol, mindenkinel van szebb es jobb, meg nalad is
2. Az ilyen dolgok visszaütnek, majd a következö pasid pont ezt fogja rolad gondolni, amit most te a baratodrol.
Senki nem szoritott kest a nyakadhoz, hogy gyere vele össze, normalis dolog, hogy nem mindenki tetszik mindenkinek.
Szanalmas vagy, es az ilyen nök leneznivaloak.
Hogy működne amikor be sem mered mutatni!
Bár szerintem a kedvedért zacskót is húzna a fejére és limót bérelne!
Engedd el szépen!!! nem érdemli!!
Így van.
FI ezt úgy oldja meg, hogy félhomályban és jó gyomorral.
Van egy csicskája, aki jól kitölti a punit, de nézni nem szereti. És még a kocsija se drága 😀
Remélem, hogy csak kamu.
Nagyon sajnálom szegény pasit, főleg ha ő megszeretett már téged. Soha a büdös életbe nem tudnék így beszélni a páromról.
Nem leszel vele boldog, mert láthatóan neked magasan vannak az igényeid, illetve a te értékrended szerint ő nem igazi férfi, csak mert nincs nagy autója, vagy tökéletes külseje. Ő se lesz boldog így. Szerintem nem működhet.