Különleges szülinapi tortát szeretnék sütni gyerekeimnek. Tudna valaki receptet ajánlani? (tudásbázis)
szia,
nem kell nagyon különleges, hamár maga a formája is az.
Kislányoknak szoktak olyat csinálni, hogy a kedvenc babáját teszik egy kerek torta közepébe, miután kisült, kihűlt, ez lesz a szoknyája, a felső lehet a baba saját ruhája is .
Díszíteni kell mindenféle szép apró dolgokkal, no meg sok krémmel a belsejét.
Fiúknál ugyanez a kedvenc játéka is lehet, kisvonat, autó, stb.
Fiam egy, lányom három éves lesz a hó végén. Szeretnék nekik valami szép és különleges tortát sütni - még sosem csináltam :-S -, de nem ismerek olyan receptet, amely megfelelő lenne. Vajkrémeset nem akarok - inkább tajszínhabosat-zseléset, gyümölcsöset -, viszont fontos lenne, hogy ne csússzon szét, mert jó lenne, valamilyen mesefigurát megörökíteni. Lányom pl. Hófehérkét (!) kért. :-o
Ha valaki ismer jó receptet, vagy könynen elkészíthető, de érdekes formát, kérem segítsen. Köszönöm! :-)
de milyet?krémeset?
én túrósat sütöttem.
fél kg túrót kell összekeverni 2 dl vízzel felfőzött és lehűtött vaníliás pudinggal 2 zacskó habfixel felvert tejszínnel 1 csomag vaníliás cukorral és 20 dkg cukorral.körbe mehet egész babapiskóta bele a krém tetejére gyümölcs és tortazselé-nagyon finom!
További ajánlott fórumok:
- Kinek irányítanád az álmait, ha lenne ilyen különleges képességed?
- 1 éves babának szülinapi torta receptet keresek.
- Nagyon tuti és különleges húsleves receptet keresek a mai ebédre.
- Tudtok nekem valami különleges receptet mondani kenyérsütőgépbe?
- Valami különleges töltöttkáposzta receptet tud valaki, ha igen légyszi-légyszi leírni. Köszi
- Tudsz párológépben készíthető finom és különleges receptet?