Külföldre történő ingyen sms küldésnél hogy kell beírni a telefonszámot? (tudásbázis)
Ha téged hívnak külföldön, a hívó fizeti a normál percdíjat, és te a nemzetközi különbözetet.
Ha Te hívsz külföldről mást, akkor csak Te fizetsz, a nemzetközi percdíjat. Ezek árát a szolgáltatótó részletesen elmondja. Sőt, országokon belül is több szolgáltató van, lényeges árkülönbséggel, ezért tényleg érdemes utánaérdeklődni, én nem a telefonra bízni, hogy automatikus módban ráálljon egy hálózatra.
Amúgy ha már itt vagyok, árulja el valaki nekem, hogy külföldre és külföldről magyar mobil hívásnak hogy oszlik meg a tarifája.
Tehát ki mit fizet, ha engem hívnak külföldön a magyar mobilomom magyarországról, és ki mit fizet ha én hívom külföldről a magyar mobilomról egy másik itthoni mobilt?
Nemtudom sms-el mi van, de én kaptam egy osztrák számot, amit hívhatok, de sehogy sem sikerült, aztán ki kellett venni belőle egy nullát, valahonnan az elejéről.
Hívni tudod ezt a számot? Mert ha tudod hívni, akkor küldeni is tudsz, de lehet nem tudod hívni sem, mert a számokkal nem stimmel valami, mint az én esetemben.....
Nem lehet, hogy azt az sms-t csak Magyarországra lehet ingyen küldeni, külföldre nem ingyenes, ezért nem küldi el? Vagy eleve úgy van, hogy külföldre ingyenes?
Egyébként ugyanúgy kell minden sms-t küldeni. országhívó+ szám
További ajánlott fórumok:
- Te visszafizettetnéd a külföldre menő fiatal orvosokkal az egyetemi tandíjat?
- Vannak itt külföldre vágyó orvosok?
- Ti ki mennétek ebben a helyzetben külföldre élni és dolgozni?
- Kiköltöznél külföldre?
- A párom ki szeretne menni dolgozni külföldre, de én attól félek, nem jön vissza. (Építőiparban szeretne dolgozni.)12 éve vagyunk együtt.
- Halott ember telefonszáma:(