Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kukoricás húsgombóc (fasírt-féle) recept

Kukoricás húsgombóc (fasírt-féle) recept

Elkészítési idő 40 perc

A Kukoricás húsgombóc (fasírt-féle) hozzávalói:
1 kg darálthús (marha-sertés, vagy pulyka)
1 evőkanál szárított majoranna
1 evőkanál törött csemege piros paprika
1 evőkanál apróra vágott zöld petrezselyem
4 száraz zsemlebél (nem kell beáztatni)
4 apróbb, vagy 2 nagyobb tojás
fasírt fűszerkeverék
1 doboz kukorica


A Kukoricás húsgombóc (fasírt-féle) elkészítési módja:
A fenti hozzávalókat összegyúrjuk, majd vizes kézzel kis gombócokat formálunk. Forró, bő olajban kisütjük, törlőpapírra szedjük. Melegen is, hidegen is finom.

Vacsira egyszerű saláta körettel tálaljuk. Gyors, egyszerű.


Kategória: Húsételek receptjei


A kukoricás húsgombóc (fasírt-féle) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook