Kukoricás húsgombóc (fasírt-féle) recept


1 kg darálthús (marha-sertés, vagy pulyka)
1 evőkanál szárított majoranna
1 evőkanál törött csemege piros paprika
1 evőkanál apróra vágott zöld petrezselyem
4 száraz zsemlebél (nem kell beáztatni)
4 apróbb, vagy 2 nagyobb tojás
fasírt fűszerkeverék
1 doboz kukorica
A Kukoricás húsgombóc (fasírt-féle) elkészítési módja:
A fenti hozzávalókat összegyúrjuk, majd vizes kézzel kis gombócokat formálunk. Forró, bő olajban kisütjük, törlőpapírra szedjük. Melegen is, hidegen is finom.
Vacsira egyszerű saláta körettel tálaljuk. Gyors, egyszerű.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Gyöngyi59, 2010. aug. 18. 12:44
A kukoricás húsgombóc (fasírt-féle) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.