Kukacot találtam az ezerédes eritritben (édesítőszer), lehetséges ez? (beszélgetés)
Ha a boltban veszel kenyeret, akkor csak simán nem tudod, milyen volt a liszt.
:D
Azért gondol közben arra is, hogy a lisztben, darában élő kis lényecske, táplálkozik, közben végterméket ürít, ami persze benne van lisztben, stb. Ezt ha átszitálod is, csak az élő állatot tudod kiszelektálni, a végterméke benne marad abban, amit te felhasználsz. elgondolkodtató..
Ha ilyennel találkozom, simán kuka.
Búvárkukac pedig nincs...
De megértem, a fóbiák nem ésszerűek és nem is rá- vagy lebeszélés kérdése a dolog. :D
Lisztkukaccal még nem találkoztál eszerint, és élelmiszermoly-támadás sem ért még.
Én látni sem bírom...
Kimászik a szemetesből és megint találkozhatok vele, ezért az alapos eltakarítás...
WC-be se lehet beledobni, mert mi van, ha visszamászik?
Na, lényegtelen. Én nem szitálgatok és ha valamiben találok, akkor többet nem lesz a lakásomban ilyen...
Én arra tippeltem, hogy a hentesnek eszébe jutott, hogy hajat kéne vágni. S lőn. Bele a kolbászhúsba.
Egyenes, fekete volt.
A mangalica emlegetése egy gyenge próbálkozás volt, hogy felmentést keressek.
Belátom, hiába.
A fóbia leírása érdekes...
Én simán ki tudom dobni az ilyesmit. És nem mászik ki a kukából. Igaz, ha tél van, akkor a kukacos dolog eleve a kályhába kerül.
Én ha kukacot vagy más találok élelmiszerben, akkor elsőre sikítozok, majd bezárkózok valahová a lakásba, ami a legmesszebb van a kukactól, segítséget hívok, aki az egész terméket bezacskózza, kiviszi a lakásból és kidobja a kukába, de nem a mi kukánkba, hanem a szomszédház kukájába, mert esetleg kimászik. Ezt az egészet végig nézem, mert átvágniuk nem szabad.
Kukac fóbiám van....
Minden lehetséges.
Én már semmin nem csodálkozom.
Csak mondom, a mangalica szőre nem feltétlenül fekete. Viszont göndör.
Lehet, hogy kefét ettél... :D
Off:
Mikben miket találtunk :
Flört réteges gyümölcsjoghurt - hajszál.
Spar papírzsebkendő - tekergőző kukac.
7day's croissont - hajszál (van most a reklám, amiben a kiskölyök nem és nem adja a 7day's - t, mert "senki nem érintette még meg a kaját. Csak kaccantok egyet, minden alkalommal, mikor látom)
Száraz kolbász - soksok vastag fekete szőrszál. (jó, ez biztos mangalica volt. Vagy nem.)
On.
Hirtelen azt olvastam ezeréves eritritben.
Akkor a kukacnak létjogosultsága lenne.