Krumplipecsenye 2 recept


A krumplipecsenyéhez:
kb 80 dkg sajtreszelőn lereszelt krumpli
3-4 evőkanál liszt
1 tojás
3 cikk zúzott fokhagyma
egy csokor petrezselyemzöld
őrölt bors
só
A túróhoz:
30 dkg ricotta (bármilyen túró, vagy csak tejföl, joghurt)
2 dl joghurt
egy kis csokor apróra vágott medvehagyma
3 gerezd zúzott fokhagyma
só
őrölt (színes) bors
A Krumplipecsenye 2 elkészítési módja:
A krumplipecsenye: A hozzávalókat egy tálban összekeverjük, közben egy serpenyő aljában kevés olajat hevítünk. Egy evőkanállal kis kupacokat teszünk az olajba, a kanál hátával vékonyra simítjuk. Ha piros az alja, megfordítjuk, és újra pirosodásig sütjük. Vastag papírtörlőn leitatjuk az olajat. A túró: A hozzávalókat egyszerűen egy villával összekeverjük
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: turkkati, 2016. júl. 3. 08:35
A krumplipecsenye 2 elkészítési módja és hozzávalói.