Krónikus gerincfájdalommal érdemes csontkovácshoz fordulni? (tudásbázis)
Szia E,
én 21-én megyek Nagymegyerre (vagy Ekecsre) csontkovácshoz. Az elérhetőségét még nem tudom, mert nem én foglaltam az időpontot. Amint lesz tapasztalatom meg fogom neked irni.
A fórumot ezennel lezárom, részben úgy veszem észre nem nagyon érdekel ez a téma senkit részben kipróbáltam nem egy nem két kiropraktőrt és egyiknél se tapasztaltam semmi pozitív változást.
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, mindenkinek hátfájdalmaktól mentes napokat kívánok!
Itt találsz címet telefonszámot.
A férjemnek rendbe rakta a gerincét, pedig már műteni akarták.
Mielőbbi gyógyulást kívánok.
Sziasztok!
Évtizedek óta kínlódom a hátammal, van benne minden ami nem szép és jó: csigolyadeformitás, sérv, gerincferdülés--- mostanra annyira összetetté vált a dolog hogy semelyik szakrendelésen ( reuma, idegseb, neurológis)nem tudnak tartós fájdalommentességet biztosítani. Ilyen fájdalmak között viszont a napi munkámat sem bírom elvégezni, ahhoz pedig hogy rokkantosítsanak még nincs elég bajom (szerintük).
Végső elkeseredésemben elkezdtem csontkovácshoz járni ( nevet nem írok), Ő a város legfelkapottabb és szerintem legdrágább "mestere", azt ígérte meg tud gyógyítani de ehhez több alkalommal el kell majd mennem hozzá---alkalmankét 10 rugót kér egy fél órás kezelésért amiből 25 perc a masszázs és az utolsó öt perc amiben 5-6 mozdulattal kimozgat.
Eddig kétszer voltam, javulást nem tapasztalok de még korai lenne.
Szeretném kikérni azon sorstársaim véleményét akiknek van tapasztalata ebben a témában, mi a konkrétan megállapított bajuk, arra melyik bizonyult a leghatásosabb módszernek ami segített ( ha egyáltalán valami segített) és mi az ami biztosan nem segít, esetleg ront.
Kérlek írjatok, minden vélemény érdekel kivéve azoké akik poénosra veszik ezt a témát is.