Hol találok egy jó csontkovácsot? (tudásbázis)
Schreiner Ildiko.
Gerinc Re Form Studio, Gyor.
Egy csoda a no.
Manualterapeuta, fizikoteraleuta, reflexologus, Breuss terapeuta, Dorn terapeuta
A XVII. kerületben dolgozik egy jó csontkovács!
Hozzá jártam én is, szenzációsen jó a gyógytornája is! Köhler Istvánnak hívják.
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Debrecenben jó csontkovácsot?
Címem:fincsike19@freemail.hu
Szia,
Én most kezdetem el járni egyhez Pesten, de sajnos még túl sok mindent nem tudok róla mondani. Eddig 3* voltam nála, 2 helyen van nyaki sérvem, és attól tartok lejjebb is gáz van, azt mondta kb. 5-6 kezelés és helyre lehet hozni, de én is próbáltam utána érdeklődni itt, hátha tudna valaki tapasztalatot mondani, hogy nem felesleges idő és pénzkidobás-e, de eddig még semmi. (Menyhárt Balázs).
Ha tudok valami tapasztalatot mástól, illetve hogy nekem ért-e valamit ez a csontkovács akkor jelentkezem.
Sziasztok.Látom eléggé leállt a fórum.
Engem Pest megyében vagy Pesten érdekelne egy nagyon jó csontkovács,mert pár hete megrántottam a derekem és nem használ semmi amit eddig beszedtem vagy beszúrtak...
Néhányan kérdeztétek a debreceni csontkovács elérhetőségét, ezért gondoltam, ide is kiírom, hogy elköltözött Szentesre. Úgyhogy aki arrafelé keresgél, annak szívesen megírom a számát.
dragan.melinda@gmail.com
Sziasztok!
Segítsetek! Vásárhelyen keresek csontkovácsot, ha valaki tud segítsen! Évekkel korábban jártam nála és nagyon jó! Csak már elvesztettem a számát és elfelejtettem a nevét is. Előre is köszönöm!
Ez elég lutri. A párom majdnem lebénult nyaktól lefelé, nyaki gerincsérv miatt, egy egyébként jó csontkovácsnál. Az ideggyógyász azt mondta, hogy örüljön a szerencséjének. Mert alapból ugyan nem ellenzi a csontkovácsolást, de nem mindenki alkalmas alany rá.
Én meggondolnám...inkább keress egy jó McKenzie módszerrel dolgozó gyógytornászt, és egy jó gyógymasszőrt.
Tudok írni nektek, egy nagyon jókezű csontkovácsot Debrecenben.
Már az egész családom törzsvendég nála, mindenkinek volt már kisebb nagyobb problémája, ami kezelésre szorult. :)
Anyukám gerincsérvét kezelte ki, így szerencsére a műtét is elkerülhető volt. Szerintem jó áron dolgozik, ez sem egy utolsó szempont.
Akit érdekel irjon üzenetet ide:
davidszilvia@indamail.hu
Szia! :)
És mit is csinál az a szellemgyógyász?? Szellemeket irt?
Szia Myrabella!
Isten áldása ez az internet! Köszönöm a csontkovács elérhetőségét!
Most jelenleg szellemgyógyászhoz járunk muszály rangsorolni a betegségek között mert kiment a vállizülete a fiamnak,műteni akarták de mi előszőr ezt próbáljuk meg majd utána a csontkovács!
Üdv
Erzsike
Sziasztok!
Szegeden keresek egy jó csontkovácsot. Ha tudtok segíteni írjátok meg az elérhetőségét.
Köszönöm!
Sziasztok!
Hamarosan hazatérek külföldi utamról, odakint egy pocsék masszőr teljesen tönkrevágott. Ha tudtok olyan csontkovácsot Budapesten, vagy esetleg Debrecen közelében, akiben megbízhatok, és többre is képes, nem csak csontot kovácsol írjatok. ;)
stiger.bettina@citromail.hu
Köszönöm!
Írok nektek privben egy jókezű debrecenit. Nem kizárt, hogy ugyanaz, mint akihez Enci járt. Nekem a csípőmet rakta rendbe 3 alkalomból, és még horror árat se kért érte.
Egyébként mindenkinek jószívvel ajánlom őt :) Akit esetleg érdekel ide írjon:
draganmelinda@vipmail.hu
Szia Enci77!
Szeretném elkérni tőled a Debreceni csontkovács címét és telefonszámát!? Köszi Erzsike
kiszel58@freemail.hu-ra
Végre találtam egy nagyon jó csontkovácsot.Debrecenben dolgozik,szóljatok,ha kell a címe!
Gerincsérvem van és 4 kezeléssel rendbe rakott!
További ajánlott fórumok:
- Természetgyógyász vagy csontkovács Szombathelyen?
- Mit érzel egy csontkovács kezelése után?
- Ki mit tud a csontkovácsokról?
- Nyakfájással csontkovácshoz, vagy masszőrhöz kell menni, ha már a gyógyszer nem használ?
- Ismer valaki jó csontkovácsot Budapesten?
- Krónikus gerincfájdalommal érdemes csontkovácshoz fordulni?