Kreatív zöldsédíszeket szeretnék készíteni a hidegtálaimhoz, tudtok olyan eszközöket ajánlani, melyekkel ez könnyebben menne? (tudásbázis kérdés)
9. gevi1931
2008. júl. 23. 16:03
Ujhagyma szárakat vékony csikokra hosszába vágd és jeges víbe tedd
V alakba vágd be a retket, körbe: nyisd szét,
a héját a V alaknál vékonyan az aljáig vágd be és ugy hámozd meg ovatossan hogy minden szirom meg maradjon.
A narancsot citromot vékony szeletekre vágd és a közepéig be vagdosod és megcsavarod.
v
8. rolvisa
2008. máj. 8. 00:09
dupla csodabogár!!!!!
7. rolvisa
2008. máj. 8. 00:08
köszönöm a dicséretet csodabogár "csodabogár"
6. 53cc09e608
2008. márc. 14. 12:26
Én diszitek virágszírommal is ,zöldségzölddel és minden zöldséggel ,de ami cuki volt tátika virág és a szájába tettem zöldségzöldet .. alá meg egy piros rózsaszirmot .
5. csodabogár
2008. márc. 14. 11:23
Nagyon szépen köszönöm! Gyönyörűek az elkészült ételeid! Érdemes Tőled tanulni!
4. rolvisa
2008. márc. 13. 20:07
Benéztem, nem tudok képet felrakni, de itt egy link itt megnézheted az almábólkészült díszemet.
Kérdezz, he nem érted, szívesen segítek
3. rolvisa (válaszként erre: 2. - Csodabogár)
2008. márc. 13. 20:00
Lehet kapni, olyan eszközöket, ami vel a cukkini héja, a citromé szépen cifrázható.A retekhez is van célszerszám ami kicakkozza. A hullámos reszelővel is szépen lehet darabolni.Almából készítek díszeket, meg savanyú uborkából. Az almás díszről rakok fel képet az adatlapomra.
2. csodabogár
2008. márc. 13. 19:42
Illetve, még kreatív tippeket is szeretnék a díszítéshez...Köszi!
1. csodabogár
2008. márc. 13. 19:41
Kreatív zöldsédíszeket szeretnék készíteni a hidegtálaimhoz, tudtok olyan eszközöket ajánlani, melyekkel ez könnyebben menne?
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára legyünk bombázók! (vagy legalább pár kilóval könnyebbek)
- Pécsi edzőpartnert keresek!! Ketten talán könnyebben neki állunk mozogni :)
- Bírom a hülyéket. Könnyebben azonosulok velük, mint az...
- Másoknak mintha könnyebben menne a fogyás
- A 4-es METRÓ átadásával könnyebbé válik az utazásod?
- Segítsetek! A túlsúlyos emberek ha elkezdik a diétát, tényleg könnyebben fogynak?