Közvéleménykutatás: ki mivel védekezik, mióta, teherbe esett e mellette, teljesen jól működik? (beszélgetés)
Szerintem a hüvelygyűrű jó módszer, szinte 100-os biztonság, egy hónapban kétszer van rá gondod (felhelyezés és levét). Mivel lokálisan hat, nem kerül a véráramban mem károsítja az ereket, vesét, májat. Az orvosom ajánlotta, a 40 körüli nőknek, akik már gyógyszert nem igen szedhetnek (különböző okok miatt) Nekem bevált, már negyedik éve használom. én ezt tudom javasolni.
Igen nagyon nehéz, főleg ha biztosan nem akarsz gyereket
Én is így vagyok.Semmit nem ír fel a doki,mert mindennel gondom van.
Józsi képét nézve még a házba sem engedném nem, hogy az ágyamba
Ész nélkül ütök-vágok, ahol érem. Így a tuti. Vagy menekül, vagy a mentő viszi.
Ez elég összetett, gyógyszert nem szedhetek, spirál nem vált be, óvszert nem jól használjuk de nincs különösebb bajunk vele ezért marad az óvszer + hüvelykrém + naptárfigyelés (internetes segítséggel)talán a következő kb10évet átvészeljük így
és mit csapkodsz vele? a fejét? vagy AZT?? ☻
amúgy azért irtam spirált mert az óvszer nekünk nem jött be, a gyógyszerek mellett pedig babás lettem kétszer (bár ők sajnos elmentek)
Én pár éve bézbóllütővel védekezem, ha közeledik a Józsi. 100%-os, a lényeg a gyorsaság, és mindig kéznél legyen.
ezen már végigmentem(mármint, hogy nekem mi lenne jó) azt hiszem döntöttem is csak még egy kicsit kutatok
általánosságban is jó a MIRENA, azért válaszoltam ezt mert ha már valaki feltesz egy ilyen kérdést akkor szerintem, arra kíváncsi hogy neki mi lenne jó :(
igen ez után érdeklőttem, hogy kinek melyik
Én 7 évig gyógyszert szedtem, jó volt.
9 éve nem szedem. Párom "védekezik". Így is jó.
Igen, de ő nem azt kérdezte, hogy neki mi lenne a jó, hanem általánosságban :)
Egyet értek,ez nagyon egyedi.
Vannak akiknek többféle védekezési mód közül több is megfelel,vannak akiknek nem.
Ezt csakis orvossal konzultálva kivizsgálás után szabad eldönteni.
a kérdezőnek van három csemetéje :D
Ez csak annak jó, aki már szült.
szia
nekem MIRENA spirálom van és nagyon jó, három hónap után elmúlt a mensim is, most már lassan 1 éve használom van és tényleg nagyon jó, itt a hoxán is van mirenas fórum látogass el oda
nem fog. Mindenkinek más.
Talán kiderül, hogy melyik a legjobb védekezési mód
Köszi
További ajánlott fórumok: